Webbinarium

Effektiva strategier för medlemsrekrytering

Vill du synas mer och rekrytera fler medlemmar? Öka engagemanget? Och till och med skapa ambassadörer? Välkommen på webbinarium där Sitevision och Consid visar hur du kan ta din digitala medlemsresa till nästa nivå.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Effektiva strategier för medlemsrekrytering" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

En genomtänkt digital medlemsresa gör så att din organisation kan rekrytera fler medlemmar och engagera befintliga. Hur du når dit? Genom att kombinera en stark strategi med smart teknik. I det här webbinariet ger Veronica Eksmo från Consid konkreta tips på vad en strategi bör innehålla. Samtidigt visar Matilda Viktorsson från Sitevision vilka tekniska förutsättningar som behövs genom hela medlemsresan.

Anmäl dig redan idag – och bjud gärna in en kollega eller två som du tror kan ha nytta av kunskaperna. Vi hörs!

Om Sitevision och Consid

Sitevision och Consid har levererat flera digitala lösningar, till medlemsorganisationer och förbund, som är skapade i Sitevisions hybrida CMS. Consids fokus på insikter och målgrupper tillsammans med möjligheterna som Sitevision skapar att effektivt kommunicera med medlemmar genom hela medlemsresan gör projekten unika och framgångsrika.

Matilda Viktorsson på Sitevision

Matilda Viktorsson

Sitevision

Matilda Viktorsson

Matilda Viktorsson är account executive på Sitevision med ett skarpt öga för hur plattformen löser kundernas behov. Senast har hon djupdykt i medlemsorganisationernas branschutmaningar och hur digitala lösningar kan stötta genom hela medlemsresan – från rekrytering till engagerade medlemmar.

Veronica på Consid

Veronica Eksmo

Consid

Veronica Eksmo

Veronica Eksmo är projektledare på Consid med fokus på CX-uppdrag. Hon är van att arbeta både strategiskt och operativt där hon leder team i digitala projekt i tätt samarbete med team hos kund. Erfarenheter från kommunikationsuppdrag och som designer tar hon med sig in i utvecklingsprojekt och levererar idag Sitevision-lösningar till flera kunder.

Välkommen på nätverksträff den 21/5

Sugen på mer kunskap och mingel med branschkollegor? Sitevision och Consid bjuder in till nätverksträff för medlemsorganisationer i Stockholm tisdagen den 21 maj. Hint: Det kommer (bland annat) att snackas AI. Läs mer och anmäl dig till nätverksträffen.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev