Bygg din hemsida med moduler

”Det är svårt att uppdatera hemsidan. Jag behöver ofta hjälp från en utvecklare internt eller på byrå och det hindrar mig från att komma vidare i mitt jobb.” Det är inte ett ovanligt scenario. Men, det behöver inte vara så.

Bygg enkelt med färdiga moduler

När du jobbar i Sitevision får du med över 150 färdiga moduler så att du enkelt kan skapa den webbplats eller det intranät du vill. Utan att behöva koda.

Du väljer en sidmall och fyller den med moduler som bildspel, formulär, nyhetslistning eller kanske ett Facebook-flöde. Sedan justerar du modulens inställningar: väljer vilka av modulens funktioner du vill använda, skriver enligt din tonalitet och ändrar efter ditt grafiska uttryck. Publicera – och vips kan du börja kommunicera med din målgrupp. Uppmana dem att anmäla sig till ditt kommande event eller boka den där demon.

Se filmen om hur Sitevision funkar

Ännu fler moduler på Sitevision Marketplace

På vår marknadsplats Sitevision Marketplace Länk till annan webbplats. kan du hämta ännu fler moduler. De är skapade av oss och våra samarbetspartners. Modulerna är granskade och kvalitetssäkrade och uppdateras nattetid för att allt ska funka sömlöst utan onödiga avbrott.

Vissa moduler kostar, medan andra är gratis. Du får alltid prova modulen i 14 dagar innan du bestämmer dig för om du vill behålla den eller inte.

Så funkar Sitevision

Kolla vår film så ser du precis hur det går till
– det tar bara 2 minuter (så enkelt är det).

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev