Besöksnäringen väljer Sitevision som CMS

Vill du ge engagemanget en rejäl skjuts bland både kunder och medarbetare? Med webbplatser och intranät i Sitevision ökar du konverteringsgraden och når utspridda medarbetare – oavsett om de jobbar vid en lift eller receptionsdisk.

Skistars logotyp
Case | Mathem – Intranät

Nytt hem åt Mathems medarbetare

Mathem är Sveriges ledande e-handelsaktör för dagligvaror med hemleverans – och de når omkring 55 procent av landets hushåll. Tillsammans är de cirka 2 000 medarbetare som jobbar med alltifrån tech-utveckling, sälj och marknadsföring till logistik, lager och distribution. I februari 2020 inleddes diskussioner om att skaffa ett nytt intranät. Tre veckor senare kom pandemin.

Case | Alligo – Intranät

En plattform oberoende andra system

Att samordna fem olika intranät till ett enda intranät, för drygt 2 000 medarbetare från olika länder – hur funkar det? Utmärkt konstaterar industrihandelsföretaget Alligo.

Case | Prevas – Intranät

Prevas nya intranät – lika mycket yta som innehåll

Med 800 medarbetare utspridda på fler än 20 orter i Sverige, Norge och Danmark – och med konsulter ute på uppdrag hos kund – hade Prevas nya intranät ett tydligt syfte. Att vara en samlingsyta som uppfyller många olika medarbetares behov.

Case | Region Värmland – Mobilapp

En pålitlig app i akut läge för Värmlands ambulanspersonal

Tack vare en smart app kan ambulanspersonal i Värmland hjälpa sina patienter snabbare. Med appen kan personalen, i en akut situation, hitta rätt behandlingsriktlinje direkt.

Case | Rikshem – Intranät

Rikshem klättrade från botten till toppen – nu har de Sveriges bästa intranät

Rikshem har växt snabbt och behovet av en bättre digital plattform för samarbeten och intern kommunikation har blivit allt större. När de lät användarna svara på undersökningen Web Service Award våren 2020 visade resultatet att användarna inte var nöjda med intranätet. Vid nästa undersökning fanns den nya plattformen på plats och de hade Sveriges bästa intranät.

Webbinarium

Samla utspridda medarbetare – på intranätet

Ett digitalt panelsamtal med Alligo och Green Cargo om hur du bäst skapar engagemang och vi-känsla i verksamheter med många utspridda medarbetare.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev