Besöksnäringen väljer Sitevision som CMS

Vill du ge engagemanget en rejäl skjuts bland både kunder och medarbetare? Med webbplatser och intranät i Sitevision ökar du konverteringsgraden och når utspridda medarbetare – oavsett om de jobbar vid en lift eller receptionsdisk.

Skistars logotyp
Blogg

Var inte som alla andra – bygg varumärke och gör dig mer synlig

Som du säkert redan vet har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck på din webbplats. Samtidigt är det viktigt att besökaren ens hittar dig i allt brus. Detta kommer Mikael Engström, Sitevision Most Valuable Professional 2022 , att berätta mer om i den här gästbloggen.

Case | Evidensia – Intranät

Evidensia bygger företagskultur för 40 000 medarbetare i 16 länder

Det började som två intranät i Norden, men blev sen grunden för en lösning som sträcker sig över 16 länder och 40 000 medarbetare. Medarbetarna på Evidensia har fått en gemensam plattform att kommunicera och dela kunskap med varandra på.

Webbinarium

Så ökar du produktiviteten och medarbetarengagemanget på jobbet med Sitevision

Hur mycket tid kan du spara med Sitevision? Det är frågan. När dina medarbetare slipper leta på intranätet får de tid över till sånt som är viktigt på riktigt och produktiviteten ökar. Se hur våra kunder sparat pengar, fått nöjdare medarbetare och tid över till annat med hjälp av Sitevision i det här webbinarium.

Blogg

Knepen som ökar engagemanget på ditt intranät

Intranätet är på plats, innehållet uppdaterat – men hur får du dina medarbetare att faktiskt logga in? Mathias Wrang är tekniskt ansvarig för Sitevision på Webstep och i dagens gästblogg delar han med sig av knep som ökat engagemanget på flera intranät. Mathias blev utsedd till Sitevision Most Valuable Professional både 2021 och 2022. Du förstår, han vet vad han snackar om.

Whitepaper

4 anledningar till att välja Sitevision – en summering av The Total Economic Impact™ Of Sitevision

Hur mycket tid sparar ditt företag på att använda Sitevision? Och vilka effekter ger en investering i Sitevision? Här har vi listat fyra fördelar med att välja Sitevision som baseras på studien The total economic impact™ of Sitevision som Forrester gjort på uppdrag av oss. Vi bad dem undersöka vilka värden och effekter som en investering i Sitevision ger kopplat till intranät och DEX (digital employee experience). Ta del av summeringen här eller läs studien i sin helhet.

Case | Mathem – Intranät

Nytt hem åt Mathems medarbetare

Mathem är Sveriges ledande e-handelsaktör för dagligvaror med hemleverans – och de når omkring 55 procent av landets hushåll. Tillsammans är de cirka 2 000 medarbetare som jobbar med alltifrån tech-utveckling, sälj och marknadsföring till logistik, lager och distribution. I februari 2020 inleddes diskussioner om att skaffa ett nytt intranät. Tre veckor senare kom pandemin.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev