Besöksnäringen väljer Sitevision som CMS

Vill du ge engagemanget en rejäl skjuts bland både kunder och medarbetare? Med webbplatser och intranät i Sitevision ökar du konverteringsgraden och når utspridda medarbetare – oavsett om de jobbar vid en lift eller receptionsdisk.

Case | Jula - Schemaläggning

Smart modul hjälper Jula schemalägga personalen

Vem tar kassan? Vem har ansvar för infodisken? Och vem lunchar när? Tack vare en smidig modul på intranätet kan varuhuskedjan Jula nu schemalägga och detaljplanera hela personalstyrkan.

Blogg

Intern kommunikation – varför är det viktigt?

Digitala verktyg som hjälpmedel för att samarbeta och hålla oss uppdaterade om vad som händer i företaget är för de flesta mer eller mindre en självklarhet. Men hur ska du på bästa sätt nå ut med information och samtidigt stärka medarbetarupplevelsen? Vi tar en djupdykning i olika begrepp och reder ut varför just intern kommunikation är så viktigt för företagets framgång.

Blogg

Vad säger Johan Book om att samarbeta på distans?

Under Sitevisiondagarna 2023 höll Johan Book från Hej Engagemang en föreläsning om att samarbeta på distans. Här får du både inspiration och konkreta tips på hur du lyckas.

Blogg

Var inte som alla andra – bygg varumärke och gör dig mer synlig

Som du säkert redan vet har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck på din webbplats. Samtidigt är det viktigt att besökaren ens hittar dig i allt brus. Detta kommer Mikael Engström, Sitevision Most Valuable Professional 2022 , att berätta mer om i den här gästbloggen.

Case | Evidensia – Intranät

Evidensia bygger företagskultur för 40 000 medarbetare i 16 länder

Det började som två intranät i Norden, men blev sen grunden för en lösning som sträcker sig över 16 länder och 40 000 medarbetare. Medarbetarna på Evidensia har fått en gemensam plattform att kommunicera på.

Webbinarium

Så ökar du produktiviteten och medarbetarengagemanget på jobbet med Sitevision

Hur mycket tid kan du spara med Sitevision? Det är frågan. När dina medarbetare slipper leta på intranätet får de tid över till sånt som är viktigt på riktigt och produktiviteten ökar. Se hur våra kunder sparat pengar, fått nöjdare medarbetare och tid över till annat med hjälp av Sitevision i det här webbinarium.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev