Blogg

Vad säger Johan Book om att samarbeta på distans?

Under Sitevisiondagarna 2023 höll Johan Book från Hej Engagemang en föreläsning om att samarbeta på distans. Här får du både inspiration och konkreta tips på hur du lyckas.

Men vem är då Johan Book från Hej Engagemang Länk till annan webbplats.? Jo, han har ägnat de senaste tjugo åren åt internkommunikation, strategigenomföranden och ledarskapsutveckling. Det han inte vet om arbetspsykologiforskning är inte värt att veta – och Johan tycker att vi måste bli bättre på att applicera all kunskap om våra mänskliga drivkrafter i arbetslivet.

Efter den här föreläsningen kan du utifrån forskningen resonera om frågor som:

  • Digitala verktyg kommer och går, men våra psykologiska behov består. Vi står där med fantastisk teknik i ena handen och vår uråldriga hjärna i den andra.
  • Vi kommer alla genom den energi och de beteenden vi tar med oss till arbetsplatsen (oavsett om vi går in genom en fysisk eller digital dörr) påverka våra arbetskamraters engagemang, motivation och välmående.
  • Att samarbeta på distans handlar om att komma överens om hur vi ska designa det arbetet tillsammans genom att utgå från vad som blir bäst för oss som team, inte bara hur det blir bäst för mig som person.

Sugen på mer kunskap?

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev och ta del av bloggar, webbinarier, föreläsningar och massor av kunskap om vårt digitala arbetsliv.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

CMS för
intranät

Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

Snabbt i gång med startklara mallar

Samla styrkorna – integrera andra system

Säker och svensk molntjänst

Alltid nära i mobilappen

Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

CMS för
webbplatser

Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

Personalisera mera

Webbanalys direkt i gränssnittet

Enkelt att bygga tillgängligt

Säker och svensk molntjänst

Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev