Blogg

Rekordåret 2023 – en årssummering

2023, vi har gjort det igen, tillsammans! Det är inte utan stolthet men också ödmjukhet vi reflekterar över det gångna året och vad vi på Sitevision, tillsammans med våra partners och kunder, har åstadkommit.

Åren 2023 och 2024

Stolta över ökad tillväxt

Vi kan nu se tillbaka på ytterligare ett rekordår där vi bland annat uppfyller vårt omsättningsmål med +100 MSEK med råge och vi fortsätter även att hålla en god lönsamhet.

Stolta över våra partners

Även vårt partnernätverk växer med ledande konsult- och produkthus. Vi välkomnar bland annat Devize, Inncode, Sigma och AI-leverantören Ebbot till Sitevisionvärlden. Tillsammans erbjuder och utvecklar vi kompetens, produkter och funktioner som gör att våra kunder kan fortsätta att enkelt kommunicera med sin omvärld.

Under 2023 delade vi ut hela 13 stycken Sitevision Most Valuable Professional (MVP):

MVP är en utmärkelse till en eller flera personer med mycket god kunskap om Sitevisions plattform och som gör det där extra för våra kunder. Utmärkelse har blivit både prestigefylld och högt eftertraktad bland våra partners – och det är ett fint kvitto på allt bra vi gör ihop.

Stolta över våra medarbetare

Den röda tråden för många framgångsrika organisationer är välmående och motiverade medarbetare. Sitevisions medarbetare är vår viktigaste tillgång och vår värdegrund är den gemensamma kompassen. Årets medarbetarundersökning visar fantastiska resultat för både de enskilda teamen och organisationen som helhet och det är med stor respekt som vi fortsätter att utveckla och vårda vårt arbetsgivarvarumärke.

Under året har vi blivit hela 13 nya medarbetare som alla berikat organisationen med kompetens och personlighet. Och under 2024 ska vi välkomna fler till vårt gäng – för att hålla jämn takt med den ökade efterfrågan och bolagets tillväxtresa.

Ödmjuka över att ha marknadens nöjdaste kunder

Enligt Web Service Award (WSA), som sedan 18 år tillbaka släpper årliga rapporter med analyser av marknaden för svenska intranät och webbplatser, har vi marknadens nöjdaste kunder. Hela 96 procent kundnöjdhet bland marknadens webbplatskunder och 92 procent bland marknadens intranätskunder. Vi ska fortsätta vårda det här kvittot på en sund och kvalitativ leverans.

I rapporten för intranät framgår det även att vi är landets största intranätsplattform med hela 36 procent marknadsandelar, +3 procent från 2022.

Det är Sitevisions långsiktiga vision och affärsplan för organisationen, produkterna och affärerna som guidar oss i rätt riktning. Viktigt när vi ska ta beslut som påverkar oss, kunderna, partners och andra aktörer i vårt ekosystem.

2024

Under 2023 har vi arbetat med nya koncept och erbjudanden inom våra leveranser för webbplatser och intranät – något som vi snart kommer att presentera för marknaden. Vi har även en rad nya produktnyheter och pågående initiativ som tillsammans med de nya koncepten ska ta Sitevision och vårt partnernätverk till nästa nivå.

Stort tack till alla fantastiska kollegor, kunder och partners. Tack för att du är med och skapar digitala upplevelser för hundratusentals användare.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  CMS för
  intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för
  webbplatser

  Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Digital samarbetsplattform

  Samla din organisations digitala verktyg med Sitevision som digital samarbetsplattform.

  Videokonferens, livestreaming och chatt

  Dokumenthantering med samredigering

  Federation med Matrix

  Tillgänglighet enligt WCAG AA

  All data lagras inom EU

  Läs bloggen Bloggarna som engagerade flest under 2023 Läs bloggen Vad säger Johan Book om att samarbeta på distans?

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev