Blogg

Rekordåret 2023 – en årssummering

2023, vi har gjort det igen, tillsammans! Det är inte utan stolthet men också ödmjukhet vi reflekterar över det gångna året och vad vi på Sitevision, tillsammans med våra partners och kunder, har åstadkommit.

Åren 2023 och 2024

Stolta över ökad tillväxt

Vi kan nu se tillbaka på ytterligare ett rekordår där vi bland annat uppfyller vårt omsättningsmål med +100 MSEK med råge och vi fortsätter även att hålla en god lönsamhet.

Stolta över våra partners

Även vårt partnernätverk växer med ledande konsult- och produkthus. Vi välkomnar bland annat Devize Länk till annan webbplats., Inncode Länk till annan webbplats., Sigma Länk till annan webbplats. och AI-leverantören Ebbot Länk till annan webbplats. till Sitevisionvärlden. Tillsammans erbjuder och utvecklar vi kompetens, produkter och funktioner som gör att våra kunder kan fortsätta att enkelt kommunicera med sin omvärld.

Under 2023 delade vi ut hela 13 stycken Sitevision Most Valuable Professional (MVP):

MVP är en utmärkelse till en eller flera personer med mycket god kunskap om Sitevisions plattform och som gör det där extra för våra kunder. Utmärkelse har blivit både prestigefylld och högt eftertraktad bland våra partners – och det är ett fint kvitto på allt bra vi gör ihop.

Stolta över våra medarbetare

Den röda tråden för många framgångsrika organisationer är välmående och motiverade medarbetare. Sitevisions medarbetare är vår viktigaste tillgång och vår värdegrund är den gemensamma kompassen. Årets medarbetarundersökning visar fantastiska resultat för både de enskilda teamen och organisationen som helhet och det är med stor respekt som vi fortsätter att utveckla och vårda vårt arbetsgivarvarumärke.

Under året har vi blivit hela 13 nya medarbetare som alla berikat organisationen med kompetens och personlighet. Och under 2024 ska vi välkomna fler till vårt gäng – för att hålla jämn takt med den ökade efterfrågan och bolagets tillväxtresa.

Ödmjuka över att ha marknadens nöjdaste kunder

Enligt Web Service Award (WSA) Länk till annan webbplats., som sedan 18 år tillbaka släpper årliga rapporter med analyser av marknaden för svenska intranät och webbplatser, har vi marknadens nöjdaste kunder. Hela 96 procent kundnöjdhet bland marknadens webbplatskunder och 92 procent bland marknadens intranätskunder. Vi ska fortsätta vårda det här kvittot på en sund och kvalitativ leverans.

I rapporten för intranät framgår det även att vi är landets största intranätsplattform med hela 36 procent marknadsandelar, +3 procent från 2022.

Det är Sitevisions långsiktiga vision och affärsplan för organisationen, produkterna och affärerna som guidar oss i rätt riktning. Viktigt när vi ska ta beslut som påverkar oss, kunderna, partners och andra aktörer i vårt ekosystem.

2024

Under 2023 har vi arbetat med nya koncept och erbjudanden inom våra leveranser för webbplatser och intranät – något som vi snart kommer att presentera för marknaden. Vi har även en rad nya produktnyheter och pågående initiativ som tillsammans med de nya koncepten ska ta Sitevision och vårt partnernätverk till nästa nivå.

Stort tack till alla fantastiska kollegor, kunder och partners. Tack för att du är med och skapar digitala upplevelser för hundratusentals användare.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev