Bli en av oss – jobba på Sitevision

Vill du jobba på Sitevision? Kul! Ta en titt på våra lediga jobb, skicka en spontanansökan och lär känna vilka vi är och vad vi står för. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Skicka spontanansökan

"Gofrulle, rundpingis, musikquiz och tv-spelskvällar – vi har roligt ihop!"

"Sen jag började jobba med webb har drömmen varit att jobba på Sitevision."

"Om Sitevision vore en person skulle jag beskriva hen som snäll, rolig och kunnig."

Så här är vi – är du också det?

Vi tänker nytt

För att tänka nytt behövs både mod och kreativitet. Du måste våga göra fel ibland – för att det ska bli fyrverkerier nästa gång 🎉 Bara då kan vi skapa nytänkande lösningar som tar oss framåt. Som företag och som människor. Hos oss får du våga.

Vi engagerar oss

Att ha positiv energi, vara proaktiv och gilla att bolla idéer brukar landa i smarta lösningar och nöjda kunder. Dessutom får vi kul på vägen – och visst vill du också ha det? Engagemang i kombination med ansvar har gjort oss till Sveriges mest omtyckta CMS sedan 2009.

Vi är omtänksamma

Vi bryr oss om varandra och har förståelse för varandras situation. Du får stöttning och hjälp i med- och motgång. Liksom du finns där när andra behöver dig. Att vara ärlig och schysst är viktigt på riktigt.

Och vi är väldigt stolta

Det du gör är du stolt över. Hur du välkomnar en gäst i entrén, hur du knäcker kodgåtan, hur din demo gick för en potentiell kund, hur bokslutet satt som en smäck, hur du löste en kunds problem, hur uppgraderingen av servrarna flöt på, hur … ja, hur du löser dagens uppgifter. Känslan av stolthet smittar av sig. Den gör så att vi på Sitevision är stolta över att jobba här.

Lediga jobb just nu

Spontanansök

Vi är alltid nyfikna på perfekta matchningar. Tror du att din kompetens vore något för oss? Att Sitevision som arbetsplats vore något för dig? Tveka inte att skicka in din spontanansökan till jobba@sitevision.se

Tips! Du kan connecta med oss på Sitevisions karriärsida Länk till annan webbplats. för att prenumerera på uppdateringar om lediga jobb.

Hej student!

Praktik, examensarbete eller sommarjobb? Spännande tider för dig – och för oss! På Sitevision vill vi gärna ge dig möjlighet att samla erfarenhet och bredda kompetensen. Oavsett om du pluggar till systemvetare, kommunikatör eller ekonom. Ta reda på mer på Sitevisions studentsida.

Några av våra förmåner

Ikon på hantel

Friskvårdsbidrag

Att vi mår bra av rörelse är ingen hemlis. Vilken träningsform väljer du?

Ikon med tält och träd

Jobba på distans

Det går bra att jobba på distans delar av veckan. Rätt skönt för att få ihop pusslet.

Ikon med kaffe och kaka

Frukost och pingis

Varje morgon samlas vi över en kaffe och macka. På eftermiddagen är det rundpingis.

Ikon med gammal person med käpp

Pension

Du får tjänstepension och rådgivning varje år. Som det ska vara.

Ikon med en ballong

After work och kick-off

För att bygga vi-känsla gör vi skojigheter som längre resor och spontana spelkvällar.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev