En samlad användarupplevelse för offentlig sektor

Med Sitevision kan du på ett smidigt sätt integrera din organisations olika verktyg så att de finns på en och samma plats. På så sätt skapar du en samlad användarupplevelse för dina besökare. Vill du dessutom använda dig av federation och en svensk molntjänst så har du hittat helt rätt.

 %

Av Sveriges kommuner
Har valt Sitevision

 %

Av Sveriges regioner
Har valt Sitevision

Offentlig samverkan för ökad digitalisering

eSam är ett medlemsdrivet program för samverkan mellan 35 myndigheter. Tillsammans vill de ta tillvara på digitaliseringens möjligheter för att underlätta för privatpersoner och företag, och för att använda gemensamma resurser på ett effektivt sätt.

I eSams rapport "Digital samarbetsplattform" tar de upp flera olika verktyg som offentlig sektor kan använda istället för Teams. De här går att integrera med Sitevision och flera av integrationerna finns redan färdiga medan andra är på gång.

På plats – eller på gång

Video via Quickchannel (på plats)

Video via Screen9 (på plats)

Videomöte via Jitsi (på gång)

Chatt via Rocket.Chat (på gång)

Chatt via Mattermost (på gång)

Filhantering via Nextcloud (på gång)

Ikoner på olika verktyg som dSam rekommenderar.Förstora bilden

Några av tjänsterna som eSam rekommenderar.

Allt på en plats med integrationer

Du skapar din webbplats eller ditt intranät i Sitevision med hjälp av 150 färdiga och flexibla moduler. Men du kan också kombinera styrkan i Sitevision med fler, genom att integrera andra verktyg och system.

Redan nu finns flera färdiga integrationer på vår marknadsplats Sitevision Marketplace. Vi gillar nämligen att teama ihop oss med andra som är experter på sina områden. Tillsammans blir vi ännu starkare – och du kan erbjuda dina besökare en samlad digital användarupplevelse.

Avropa Sitevision från ramavtal

Ett ramavtal reglerar vilka produkter och tjänster som en leverantör ska kunna leverera – men också detaljer om priser och villkor. Ett avropsavtal är ett ramavtal som du sen avropar mot, alltså beställer en produkt eller tjänst utan behov av ytterligare avtal.

Sitevision finns att avropa från flera olika ramavtal

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Forefront Consulting Group AB, Knowit Connectivity AB & Redpill Linpro AB

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Pulsen AB & SoftwareOne AB

Advania, Atea Sverige AB, Dustin & Insight Technology Solutions AB

Blogg

Del 2: Värdet av en digital medarbetarupplevelse

Vill du öka produktiviteten på ditt jobb, få mer välmående medarbetare och öka engagemanget? Då är en riktigt bra digital medarbetarupplevelse någonting för dig. I den här bloggserien berättar Katarina Bonde, CMO på Sitevision, om hur du kan tänka. I del två får du veta vad som krävs för att skapa engagemang på den digitala arbetsplatsen och hur du uppnår det.

Blogg

”Jobbet blir roligare för alla och det ska man inte förringa”

Plötsligt delade vi ut certifikat nummer 500 för Certified Sitevision Website Developer. Vem som knep det? Erik Sylwan som är senior utvecklare på Webstep och som även är Certified Sitevision Solution Developer. Vi bestämde oss för att ringa upp och snacka lite Sitevision och utbildning.

Blogg

Del 1: Värdet av en digital medarbetarupplevelse

Vill du öka produktiviteten på ditt jobb, få mer välmående medarbetare och öka engagemanget? Då är en riktigt bra digital medarbetarupplevelse någonting för dig. I den här bloggserien berättar Katarina Bonde, CMO på Sitevision, om hur du kan tänka. Först ut fokuserar vi på effekterna och värdet för medarbetarna.

Blogg

Vad kan chatboten Ebbot hjälpa dig med?

Tar de vanligaste frågorna onödigt lång tid att svara på? Sugen på att effektivisera din support? Med livechatt och chatbot från Ebbot kan du vässa supporten till både kunder och medarbetare med hjälp av AI. Du hittar modulen i Sitevision Marketplace.

Blogg

Quiz och guld på partnersidan

Limepark lanserar en ny engagerande modul och B3 blir guldpartner. Två snabba nyheter från Sitevisions partnervärld står på schemat – häng på!

Blogg

8 tips för att sökmotoroptimera din webbplats med Sitevision

Sitevision är ett av de ledande publiceringsverktygen för att sökmotoroptimera din webbplats. Men det finns också en del som du kan göra själv för att få din webbplats att prestera ännu bättre i sökresultaten. Här ger vi dig åtta tips för att förbättra din sökmotoroptimering (SEO).

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev