En samlad användarupplevelse för offentlig sektor

Med Sitevision kan du på ett smidigt sätt integrera din organisations olika verktyg så att de finns på en och samma plats. På så sätt skapar du en samlad användarupplevelse för dina besökare. Vill du dessutom använda dig av federation och en svensk molntjänst så har du hittat helt rätt.

 %

Av Sveriges kommuner
Har valt Sitevision

 %

Av Sveriges regioner
Har valt Sitevision

Offentlig samverkan för ökad digitalisering

eSam är ett medlemsdrivet program för samverkan mellan 35 myndigheter. Tillsammans vill de ta tillvara på digitaliseringens möjligheter för att underlätta för privatpersoner och företag, och för att använda gemensamma resurser på ett effektivt sätt.

I eSams rapport "Digital samarbetsplattform" tar de upp flera olika verktyg som offentlig sektor kan använda istället för Teams. De här går att integrera med Sitevision och flera av integrationerna finns redan färdiga medan andra är på gång.

På plats – eller på gång

Video via Quickchannel (på plats)

Video via Screen9 (på plats)

Videomöte via Jitsi (på gång)

Chatt via Rocket.Chat (på gång)

Chatt via Mattermost (på gång)

Filhantering via Nextcloud (på gång)

Ikoner på olika verktyg som dSam rekommenderar.

Några av tjänsterna som eSam rekommenderar.

Allt på en plats med integrationer

Du skapar din webbplats eller ditt intranät i Sitevision med hjälp av 150 färdiga och flexibla moduler. Men du kan också kombinera styrkan i Sitevision med fler, genom att integrera andra verktyg och system.

Redan nu finns flera färdiga integrationer på vår marknadsplats Sitevision Marketplace. Vi gillar nämligen att teama ihop oss med andra som är experter på sina områden. Tillsammans blir vi ännu starkare – och du kan erbjuda dina besökare en samlad digital användarupplevelse.

Bärbar dator med Sitevisions startklara mallar och e-sam integrationer.

Avropa Sitevision från ramavtal

Ett ramavtal reglerar vilka produkter och tjänster som en leverantör ska kunna leverera – men också detaljer om priser och villkor. Ett avropsavtal är ett ramavtal som du sen avropar mot, alltså beställer en produkt eller tjänst utan behov av ytterligare avtal.

Sitevision finns att avropa från flera olika ramavtal

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Forefront Consulting Group AB, Knowit Connectivity AB & Redpill Linpro AB

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Pulsen AB & SoftwareOne AB

Advania, Atea Sverige AB, Dustin & Insight Technology Solutions AB

Blogg

Sopra Steria blir guldpartner, Fostira är ny partner – och innovation är 2023s nya

En ny guldpartner, en helt ny partner – och ett nytt mätområde. Du hör, det händer massor av nytt inom Sitevisions partnerprogram. Vi har sammanfattat det senaste.

Case | Kalix kommun – Intranät

Allt i molnet – efter massiva IT-attacken

När Kalix kommun utsattes för en hackerattack låg hela IT-systemet nere och plötsligt kunde de 1 600 medarbetarna inte kommunicera med varandra. Kommunens medskick till andra? Att nyttja molnet och låta en tredje part sköta driften.

Case | Region Värmland – Mobilapp

En pålitlig app i akut läge för Värmlands ambulanspersonal

Tack vare en smart app kan ambulanspersonal i Värmland hjälpa sina patienter snabbare. Med appen kan personalen, i en akut situation, hitta rätt behandlingsriktlinje direkt.

Case | Region Värmland – Intranät

Så ökade Region Värmland intranätets effektivitet med 41 % – och fick 97 % mer nöjda redaktörer

När det blev dags för Region Värmland att uppdatera ett äldre och på många sätt segt intranät föll valet på Sitevision. Resultatet? Smidigare arbete för redaktörerna och smartare genvägar för medarbetarna.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev