CMS för offentlig sektor

En säker och samlad digital upplevelse för medborgare och medarbetare

Tillgänglighet som grund, innovativa lösningar och säkerhet i världsklass. Ökat engagemang, produktivitet och välmående på arbetsplatsen. Det är ingen slump att 74 procent av Sveriges kommuner och 30 procent av Sveriges myndigheter har valt Sitevision. Gör det, du också.

Vi har valt Sitevision

Kommuner

Myndigheter

Medlemsorganisationer

Hälsa och sjukvård

Universitet och högskolor

Kommunalägda bolag

Tillsammans tar vi ansvar

Samhället förändras. Vi lever längre och det föds färre barn. Antalet personer i arbetsför ålder minskar och på sikt kommer färre att behöva göra mer för fler. Samtidigt blir det svårare att behålla kompetens för stora organisationer. På Sitevision lägger vi stort fokus på att forma en plattform som gör processer – både för medborgarna och medarbetarna – mer effektiva så att alla får tid över till att göra det som är viktigt på riktigt. Att ta ansvar för den demografiska utmaningen. Det ökar produktiviteten, engagemanget och välmående hos alla.

Den digitala medborgarupplevelsen

Tillgänglighet

Samhällsinformation för alla

Alla medborgare – oavsett förmåga – ska kunna ta del av tillgänglig och uppdaterad kommunikation från offentlig sektor. Sedan dag ett har Sitevision haft tillgänglighet i fokus. I takt med att direktiv utvecklas, utvecklar vi också Sitevision. Dels bygger vi in funktioner i produkten, dels skapar vi förutsättningar för redaktörer att jobba enligt direktiven.

E-tjänster

Enkla och effektiva e-tjänster

Medborgarna behöver tillgängliga e-tjänster som är enkla att använda. Här behöver många kika närmare på sina processer. Det ska gå snabbt och smidigt att göra allt från att boka tider till att ansöka om tillstånd. Det sparar tid för både medborgare och medarbetaren – samtidigt som det ökar tillgängligheten.

Kriswebb

En kriswebb att lita på

Hur kommunicerar du utan webbplats? I oroliga tider är det smart att säkra upp med en kriswebb. Med Sitevisions kriswebb får du en säker och optimerad lösning i Sveriges mest omtyckta CMS. Kriswebben driftas separat från vår ordinarie molntjänst Sitevision Cloud för att säkerställa högsta säkerhet och prestanda.

74
procent av Sveriges kommuner har valt Sitevision
30
procent av Sveriges myndigheter har valt Sitevision

Den digitala medarbetarupplevelsen

Nå ut till medarbetarna

Intern kommunikation som når fram

Det är en utmaning att kommunicera till medarbetare som är utspridda på olika platser. Att få dem att känna sig sedda och hörda. Sitevisions gränssnitt gör det enkelt för redaktörer att skapa och hantera innehåll som verkligen når fram – bland annat genom en intranätsapp. Dessutom uppmanar Sitevision alltid till tvåvägskommunikation för att öka engagemanget.

Produktivitet

Lägg tid på det som är viktigt

Genom att ha information tillgänglig även när dina medarbetare är på språng gör att de kan jobba mer effektivt. Dela och ta del av dokument, snacka snabbt med kollegor, uppdatera dig på de senaste nytt – och mycket, mycket mer.

En hubb

Samla allt på en plats

Är du säker på att alla inom din organisation har tillgång till uppdaterad information? Med Sitevision skapar du en samlingsplats för alla system och verktyg – det blir navet för internkommunikationen. Tillgängligt för alla, var de än befinner sig

Engagemang

Engagerade medarbetare mår bättre

Att dina medarbetare känner sig delaktiga – och kan göra sina röster hörda – är A och O. Skapa en digital arbetsplats där alla enkelt kan kommunicera och dela feedback. Det ökar engagemanget och förbättrar arbetsklimatet. Och det i sin tur ökar välmåendet bland dina medarbetare.

Avropa Sitevision från ramavtal

Ett ramavtal reglerar vilka produkter och tjänster som en leverantör ska kunna leverera – men också detaljer om priser och villkor. Ett avropsavtal är ett ramavtal som du sen avropar mot, alltså beställer en produkt eller tjänst utan behov av ytterligare avtal.

Sitevision finns att avropa från flera olika ramavtal

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Forefront Consulting Group AB, Knowit Connectivity AB & Redpill Linpro AB

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Pulsen AB & SoftwareOne AB

Advania, Atea Sverige AB, Dustin & Insight Technology Solutions AB

Vi har valt Sitevision

Boka en demo och upptäck hur Sitevision kan förbättra för din organisation

Boka en demo med oss för att få en skräddarsydd genomgång av våra lösningar och upptäck hur vi kan hjälpa din organisation att bli ännu mer effektiv och engagerande.

Boka tid för demo


Det här får du ut av din demo:

Få en detaljerad och anpassad presentation av Sitevisions funktioner och hur de kan möta just din organisations behov.

Ställ frågor och få omedelbara svar från våra experter under demon för att klargöra hur Sitevision kan integreras i dina befintliga system.

Upplev användarvänligheten och de intuitiva verktygen som Sitevision erbjuder, så att du kan se hur enkelt det är att hantera och skapa innehåll.

Se konkreta exempel på hur Sitevision kan spara tid och pengar för din organisation genom effektivisering och digitalisering av processer.

Utforska de färdiga och flexibla modulerna och integrationerna som kan skräddarsys för att passa din organisations unika behov.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev