En samlad användarupplevelse för offentlig sektor

Med Sitevision kan du på ett smidigt sätt integrera din organisations olika verktyg så att de finns på en och samma plats. På så sätt skapar du en samlad användarupplevelse för dina besökare. Vill du dessutom använda dig av federation och en svensk molntjänst så har du hittat helt rätt.

73%

Av Sveriges kommuner
Har valt Sitevision

25%

Av Sveriges regioner
Har valt Sitevision

Offentlig samverkan för ökad digitalisering

eSam är ett medlemsdrivet program för samverkan mellan 35 myndigheter Länk till annan webbplats.. Tillsammans vill de ta tillvara på digitaliseringens möjligheter för att underlätta för privatpersoner och företag, och för att använda gemensamma resurser på ett effektivt sätt.

I eSams rapport "Digital samarbetsplattform" tar de upp flera olika verktyg som offentlig sektor kan använda istället för Teams. De här går att integrera med Sitevision och flera av integrationerna finns redan färdiga medan andra är på gång.

På plats – eller på gång

Video via Quickchannel (på plats)

Video via Screen9 (på plats)

Videomöte via Jitsi (på gång)

Chatt via Rocket.Chat (på gång)

Chatt via Mattermost (på gång)

Filhantering via Nextcloud (på gång)

Ikoner på olika verktyg som dSam rekommenderar.Förstora bilden

Några av tjänsterna som eSam rekommenderar.

Allt på en plats med integrationer

Du skapar din webbplats eller ditt intranät i Sitevision med hjälp av 150 färdiga och flexibla moduler. Men du kan också kombinera styrkan i Sitevision med fler, genom att integrera andra verktyg och system.

Redan nu finns flera färdiga integrationer på vår marknadsplats Sitevision Marketplace Länk till annan webbplats.. Vi gillar nämligen att teama ihop oss med andra som är experter på sina områden. Tillsammans blir vi ännu starkare – och du kan erbjuda dina besökare en samlad digital användarupplevelse.

Bärbar dator med Sitevisions startklara mallar och e-sam integrationer.Förstora bilden

Avropa Sitevision från ramavtal

Ett ramavtal reglerar vilka produkter och tjänster som en leverantör ska kunna leverera – men också detaljer om priser och villkor. Ett avropsavtal är ett ramavtal som du sen avropar mot, alltså beställer en produkt eller tjänst utan behov av ytterligare avtal.

Sitevision finns att avropa från flera olika ramavtal

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Forefront Consulting Group AB, Knowit Connectivity AB & Redpill Linpro AB

Atea Sverige AB, Crayon, Dustin, Pulsen AB & SoftwareOne AB

Advania, Atea Sverige AB, Dustin & Insight Technology Solutions AB

Blogg

Varför ska HR bry sig om värdet av en bra digital medarbetarupplevelse?

HR-avdelningen spelar en avgörande roll när det kommer till att skapa och upprätthålla en positiv arbetsmiljö för anställda. Därför är det en viktig strategi för HR att investera i och stödja en bra digital arbetsmiljö. Det maximerar både medarbetarnas och organisationens välmående och framgång. Vi ger här ett urval av många skäl.

Blogg

Varför ska IT bry sig om värdet av en bra digital medarbetarupplevelse?

På dagens arbetsplatser har IT en nyckelroll för att skapa och stödja en positiv digital medarbetarupplevelse. En väl fungerande digital arbetsmiljö påverkar – direkt och indirekt – många aspekter av en organisations verksamhet och personal. Här får du sex skäl till varför IT ska vara delaktiga i att hantera och förbättra den digitala medarbetarupplevelsen.

Whitepaper

Att anlita en Sitevisionpartner: varför, därför och så går det till

Oavsett om det handlar om att bygga en helt ny webbplats, ett nytt intranät eller ändringar på befintlig sajt är vårt tips: Anlita en av Sitevisions certifierade partners.

Whitepaper

5 tips – så möter du medarbetarna digitalt

Hur möter vi våra medarbetare digitalt, på bästa sätt hela vägen? Att ha en riktigt bra digital medarbetarupplevelse ger många positiva effekter.

Whitepaper

Nya lagen om tillgänglighet – det här gäller

I juni 2025 blir tillgänglighetsdirektivet lag i Sverige. Är din webbplats, app eller e-handel tillgänglig för alla, även för personer med nedsatt syn eller hörsel? Och vilka skyldigheter har ditt företag?

Blogg

Varför ska en vd bry sig om värdet av en bra digital medarbetarupplevelse?

En vd har flera skäl att vara engagerad i och bry sig om värdet av en bra digital medarbetarupplevelse. Här får du sex skäl till varför – och du får även veta hur du kan nå alla de här fördelarna.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev