Regioner väljer Sitevision som CMS

Vill du ha ett framtidssäkrat webbpubliceringsverktyg där kommunikationen når fram idag – och imorgon? Region Östergötland, Region Värmland och Nacka Energi är några av alla som valt Sitevision för webbplatser och intranät. Vårt mål? Att du ska nå dina mål. På ett lika tillgängligt som engagerande sätt.

25%

Av Sveriges regioner
Har valt Sitevision

Blogg

Var inte som alla andra – bygg varumärke och gör dig mer synlig

Som du säkert redan vet har du bara några sekunder på dig att fånga besökarens uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck på din webbplats. Samtidigt är det viktigt att besökaren ens hittar dig i allt brus. Detta kommer Mikael Engström, Sitevision Most Valuable Professional 2022 , att berätta mer om i den här gästbloggen.

Blogg

Samarbetsverktyg som ökar produktiviteten

Det finns en uppsjö av olika samarbetsverktyg. Vad ska man välja? Och vad krävs egentligen för att vi ska lyckas med digitala satsningar? Ta del av insikter om detta från vår senaste myndighetsträff.

Case | Region Värmland – Intranät

Så ökade Region Värmland intranätets effektivitet med 41 % – och fick 97 % mer nöjda redaktörer

När det blev dags för Region Värmland att uppdatera ett äldre och på många sätt segt intranät föll valet på Sitevision. Resultatet? Smidigare arbete för redaktörerna och smartare genvägar för medarbetarna.

Webbinarium

Skriv enkelt i kristider

När det är kris i samhället blir det viktigare än någonsin att skriva webbtexter som är enkla att läsa och förstå. Samtidigt kan enkla texter vara särskilt svåra att få till i kristider. Du som skriver texterna måste få ut information snabbt, trots att du är i en ansträngd och stressad situation. Dessutom är dina läsare ofta oroliga och har svårt att sålla bland all information som möter dem.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev