Tillgänglighet i Sitevision

Vem är välkommen till din sajt? Hur du skriver och bygger den påverkar svaret. För att alla ska kunna ta del av innehållet är det viktigt att följa direktiven om tillgänglighet.

Tillgänglighet sedan dag ett

Sedan dag ett har tillgänglighet funnits i Sitevisions DNA. Vi förenklar genom en rad inbyggda funktioner och tillgänglighet finns med i allt från utbildningar till hur modulerna är byggda.

Check ikon

Tillgänglighetskontroll

I Sitevision finns en inbyggd tillgänglighetskontroll som uppmärksammar dig på enkla fel i samband med att du publicerar en sida. Det kan handla om rubriknivåer, alt-texter och klicka-här-länkar.

Check ikon

Valideringskontroll

Koden bakom din webbplats eller ditt intranät är minst lika viktig som innehållet på sidorna. Sitevisions valideringskontroll varnar för fel i koder och skript utifrån den dokumenttyp du använder. Valideringen baseras på WC3s verktyg.

Check ikon

Sajtens språk och uppbyggnad

För att underlätta för skärmläsare och andra hjälpmedlen är det standard i Sitevision att ange innehållets språk och elementtyper i koden.

 

Vill du veta mer om funktioner i Sitevision?

Det bästa sättet att ta reda på mer om Sitevision och alla funktioner är att boka en demo. Vi visar hur det funkar – du får svar på alla dina frågor.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev