Webbinarium

Så ökar du produktiviteten och medarbetarengagemanget på jobbet med Sitevision

Hur mycket tid kan du spara med Sitevision? Det är frågan. När dina medarbetare slipper leta på intranätet får de tid över till sånt som är viktigt på riktigt och produktiviteten ökar. Se hur våra kunder sparat pengar, fått nöjdare medarbetare och tid över till annat med hjälp av Sitevision i det här webbinarium.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Så ökar du produktiviteten och medarbetarengagemanget på jobbet med Sitevision" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

Vi gav Forrester Consulting i uppdrag att genomföra en Total Economic Impact™-studie (TEI) för att ta reda på vilken potential en investering i Sitevision kan ha. I det här webbinariet berättar vår gästtalare Stefanie Vollmer från Forrester mer om studien som Forrester Consulting har gjort och delar insikter från den. Dessutom gästas vi av Maria Hofling från Evidensia Djursjukvård som berättar om deras intranät där de har lyckats skapa en plats för samarbete, effektivare internkommunikation och fått en mer sammanvävd internationell organisation.

Visste du förresten att med Sitevision sparar våra kunder*:

  • 3 timmar i veckan om du är en internkommunikatör.
  • 60 minuter i veckan på att slippa leta efter information om du är en medarbetare som är ute på fältet.
  • Och att du kan minska personalomsättningen med 2% per år genom att förbättra den digitala medarbetarupplevelsen.

*Resultaten baseras på en sammansatt organisation som är representativ för de intervjuade kunderna.

Fler insikter och exempel får du ta del av på webbinariet.

Räkna med Sitevision

Spara pengar, få nöjdare medarbetare och tid över. Allt med en digital arbetsplats som fungerar och en medarbetarupplevelse som levererar. Vi bad analysföretaget Forrester att räkna på det – och nu kan du räkna med Sitevision. Hur mycket tid sparar du?

Stefanie Vollmer från Forrester

Forrester

Stefanie Vollmer

Stefanie är senior konsult på Forresters konsultavdelning EMEA, med fokus på Total Economic Impact™ (TEI).

Maria Hofling produktägare för Evidensias globala intranät

Evidensia

Maria Hofling

Maria är produktägare för Evidensias globala intranät sedan 5 år tillbaka. Evidensia Djursjukvård är en del av IVC Evidensia, en veterinärvårdsgrupp med mer än 2300 djursjukhus och kliniker i 14 länder.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev