Evenemang

2 november

After School för studenter

Vi på Sitevision vill gärna träffa er studenter och bjuder därför in till en kväll hos oss. Om du dessutom läser systemvetenskap ska du kolla hit lite extra noga – för vi kommer under kvällen presentera årets systemutvecklingsprojektet (SUP).

Ikon klocka

När?

Torsdagen den 2 november
kl. 18.00-21.00

Kartpin ikon

Var?

Drottninggatan 18a, 702 10 Örebro

Ikon skärm med inställningar

Hur?

En kväll med nätverkande, mingel, mat och roliga spel

Ett shuffelboard med två puckar

Under kvällen får du möjlighet att träffa oss på Sitevision, allt från utvecklare till säljare och personer från vår produktsupport och customer success. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg. Dessutom kommer du kunna spela både pingis, shuffelboard och utmana andra studenter eller någon av oss i nattduellen från Mästarnas mästare.

På Sitevision utvecklar vi ett webbpubliceringsverktyg (CMS) för engagerande webbplatser och sociala intranät. Ni kommer lära känna oss bättre under kvällen och vi vill jättegärna veta mer om dig också. Du kan redan nu skriva några rader om dig själv på vår studentsida – kanske är du intresserad av att göra din SUP hos oss, söka praktik eller sommarjobb? Oavsett så är du välkommen att höra av dig och hoppas att vi ses den 2 november. 👋

Anmäl dig här

Anmäl dig senast den 26 oktober och tipsa gärna någon som du tror kan vara intresserad.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev