Webbinarium

Tillgängliga texter: dags att förbereda webben för nya lagkrav

Hur ska du jobba med texterna på din webbplats inför de kommande lagkraven om tillgänglighet? Evelina Grenehed på Språkkonsulterna ger konkreta tips – och förklarar vad tillgänglighetsdirektivet innebär.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Tillgängliga texter: dags att förbereda webben för nya lagkrav" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

 

Tips! Ladda även ner vårt whitepaper "Nya lagen om tillgänglighet – det här gäller".

Är dina webbtexter redo för de nya lagkraven?

Tillgänglighetsdirektivet blir lag i Sverige i juni 2025. Vad innebär det för dig som skriver texter på webben? I det här webbinariet berättar Evelina Grenehed från Språkkonsulterna vad tillgänglighetsdirektivet innebär för texterna på er webbplats och delar konkreta tips på hur ni kan jobba med era texter inför de kommande lagkraven.

Evelina Grenehed på Språkkonsulterna

Språkkonsulterna

Evelina Grenehed

Evelina Grenehed jobbar på Språkkonsulterna – en byrå med experter på begriplig kommunikation. Evelina föreläser och utbildar i klarspråk och tillgängliga webbtexter, hjälper kunder att ta fram riktlinjer för webben och stöttar redaktörer i arbetet med att göra webben enkel och begriplig för alla.

Anmäl dig till webbinariet

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev