platinum

Consid

Consid levererar smarta SiteVisionlösningar till kunder som ställer höga krav. I nära samarbete med kund och SiteVision arbetar Consid för att överträffa kundens förväntningar.

CSWD1
undefined
CSSD2
undefined

Consid är ett IT- och managementkonsultbolag med spetskompetens inom allt som har med webb att göra. Consid har bland annat utvecklare, digitala strateger och projektledare men också interaktionsdesigners, webbanalytiker, ux-designers, art directors och gränssnittsutvecklare.

Med ett stort antal duktiga konsulter på tolv orter runt om i landet nära dig som kund och med ett nära samarbete med SiteVision kan Consid leverera lösningar i världsklass. Vad som gör Consid mer unikt som SiteVision-partner är att vi inte bara levererar utveckling utan har även mycket annan kompetens, allt från kravställning, projektledning, digital strategi och analys till UX-/gränssnittsdesign, utveckling och sökmotoroptimering. Detta innebär att Consid kan ta ett helt annat ansvar och leverera en riktigt bra helhetslösning.

Consid arbetar med både myndigheter och företag och ambitionen är alltid att hjälpa kunden bli bäst på det de gör. Detta gör Consid genom att samarbeta med kunden, ta gemensamt ansvar och utveckla långsiktigt, hållbart och smart.

Varmt välkommen att kontakta någon av Consids kontaktpersoner nedan om du vill veta mer!

Referenscase för Consid

Kontakta oss gärna