Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision
platinum

Consid

Med spetskompetens, strategiskt fokus och kreativ höjd skapar Consid helhetslösningar i Sitevision för kunder som ställer höga krav på funktion och användarupplevelse. Consid är Sitevision-partner på platinumnivå och samarbetar med flera av Sveriges största och mest innovativa bolag och myndigheter.

CSWD1
undefined
CSSD2
undefined

Consid är ett IT- och managmentkonsultbolag med ett både rikstäckande och heltäckande utbud av tjänster inom webb och kommunikation. Vi har Nordens största Sitevision-team där samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision och levererar smarta och förvaltningsbara SiteVision-lösningar.

Vi skapar starka resultat tillsammans med kunder inom flera branscher, något som syns på det flertal priser och nomineringar bolaget har i ryggsäcken, från t.ex. Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Guldhanden. Vi drivs av ambitionen att göra både myndigheter och företag bäst i världen på det de gör, och att bidra till en långsiktigt hållbar och smart utveckling.

Sitevision och Office365 i kombination

Consid är inte bara partner med Sitevision, vi är bland annat även certifierad guldpartner med Microsoft. Det innebär att vi har ett helt team som jobbar med enbart Microsoft och Office365. På så vis kan Consid erbjuda en helhet inom Sitevision och Office365 i kombination med allt från krav, behov och analys till leverans av intranät, styr- och ledningssystem, dokument- och ärendehantering, Robotic Process Automation (RPA), Botar, utbildningar och mer där till.

Mer än bara Sitevision

Som komplement till Sitevision-teamet har vi även ett brett tjänsteutbud som möjliggör ett större ansvar i kundsamarbeten, inom allt från analys, digital strategi, förstudier och webbutveckling till apputveckling, systemutveckling, utbildningar och förvaltning. Med Consid som partner får du allt under ett och samma tak. Vi erbjuder även flertalet konsulttjänster inom bland annat tillgänglighet (WCAG), projektledning, samt marknadsföring, UX, design och sökmotoroptimering.

Kommun, region eller kommunalägt bolag?

Du som kommun, kommunalt bolag eller region har möjlighet att avropa Consids bredd och erfarenhet inom bland annat Sitevision, UX/UI-design, projektledning, testning med mera via ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 hos SKL Kommentus.

Ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 omfattar konsulttjänster inom sju kompetensområden och i varje kompetensområde finns ett antal exempelroller. Det är ett flexibelt ramavtal där du som kund har möjlighet att avropa flera olika former av leveranser, såsom rena konsultresurser men också projektform eller helhetsåtagande. Ramavtalet är färdigt och redo att tillämpas och ger er möjligheten att komma igång med era behov direkt i stället för att först genomföra en utdragen upphandling. Dessutom minskar ni administrationen avsevärt vad det gäller framtagning av underlag.

Läs mer och testa om du kan använda avtalet på vår webbplats.

Vi finns nära dig!

Med över 20 kontor runt om i Sverige har vi möjlighet att finnas nära dig som kund. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Referenscase för Consid

Kontakta oss gärna

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.