Devize

Devize är en innovationsdriven digitalbyrå där strategi och design möter utveckling och teknik. Vi skapar lösningar för webb, mobila appar och desktop och arbetar långsiktigt med våra digitala partnerskap.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner
Most Valuable Professional

Ove Lundkvist

Senior Web Architect på Devize

Erik Sylwan

Senior utvecklare och lösningsarkitekt på Devize

Vår satsning på Sitevision är under snabb tillväxt. Vårt team består av certifierade utvecklare som leds av en av marknadens mest erfarna Sitevision-konsulter med mycket nära relation till Sitevision.

Vi arbetar även med andra CMS och skräddarsydda lösningar. Våra kunder och partners finns bland annat inom telecom, industri, startups, turism, offentlig verksamhet och handel.

Devize är ett företag baserat i Sundsvall och har även ett kontor i Stockholm. Alla våra medarbetare delar samma driv att skapa digitala lösningar som löser verkliga utmaningar, förenklar, attraherar och imponerar. Vi blir ofta kontaktade för att vi har ett stort tekniskt djup, förstående och kreativa designers och för att vi kan bygga lösningar oberoende av plattform, produkter eller teknik.

Kontakta oss

Devizes logotyp

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev