Ebbot

Ebbot hjälper företag att snabbt, enkelt och säkert automatisera serviceprocesser med hjälp av AI. Plattformen används idag av hundratals kommuner, fastighetsbolag, energibolag och e-handlare.

Typ av partner
Sitevision Marketplace and Innovation Partner

AI-bolaget Ebbot grundades 2018 och är idag en av Sveriges främsta plattformar för Livechatt och Chatbots-lösningar. Med lång erfarenhet av kundservice, smidiga integrationer och en användarvänlig plattform hjälper Ebbot företag att automatisera och effektivisera support till både kunder och medarbetare.

Ebbots livechatt och chatbot finns som modul i Sitevision Marketplace. Länk till annan webbplats.

Med Ebbot kan du:

  • Förbättra supportupplevelsen
  • Hantera fler ärenden
  • Bli tillgänglig 24/7
  • Öka produktiviteten

Varför Ebbot?

  • Säker & effektiv datahantering. På Ebbot tar vi din datasäkerhet på största allvar och erbjuder högsta möjliga standard när det gäller hantering av känslig information. Vår plattform är självklart 100% i enlighet med GDPR, med full hosting inom EU och kompletterande dishwasher-funktionalitet som tvättar din data på känslig information.
  • Teknisk kompetens. Som experter inom AI och chatbotar håller vi oss ständigt uppdaterade för att våra kunder alltid ska ha tillgång till den senaste tekniken. Med all kompetens tillgänglig in-house kan vi dessutom leverera nya funktioner både snabbt och effektivt.
  • Snabb & användarvänlig plattform. Vi erbjuder en snabb och användarvänlig plattform som gör det enkelt för dig att bygga och underhålla och vidareutveckla din chatbot utan att behöva oroa dig för att det ska äta upp interna IT-resurser.

För mer information, besök oss på ebbot.com Länk till annan webbplats.

Kontakta oss

Ebbots logotyp

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev