Innocode Smart City

Invånardialog, välfungerande lokalsamhällen och hållbarhet. Vi ser att förväntningarna på modern kommunikation tar bort skillnaden mellan de verktyg som de bästa mediehusen använder och det som kommuner har behov av i sitt arbete med invånarna.

Typ av partner
Sitevision Marketplace and Innovation Partner

Innocode tror på kraften i ”community communication” – alltså där man utnyttjar kraften i att aggregera och facilitera innehåll från många källor, för att skapa relevans hos invånaren. Med Innocode Calendar samlar vi alla evenemang i ditt lokalsamhälle, för att ge invånaren en översikt och stimulera lokalt engagemang.

Vi är ett team bestående av affärsutvecklare, projektledare, utvecklare, och designers fördelat på kontor i Stockholm, Oslo och Lviv, Ukraina. Våra fokusområden: Produkter i form av digitala innehållsverktyg för kommuner och medieföretag, digital innovation samt behovsanpassad utveckling.

Vår främsta grundvärdering är att vi bryr oss, om våra kunder, men också om användaren som våra kunder är ute efter att nå. Vi är inte nöjda med att bara bygga det du som kund ber om – vi vill skapa det som användaren till slut vill ha – för det är också det som i slutändan tjänar dig bäst. Vi tror på att tillsammans med dig som kund utveckla lösningar som är relevanta för mottagaren.

Kontakta oss

Innocode Smart Citys logotyp

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev