Learnifier

Learnifier är den ledande lärplattformen i Norden med cirka 350 kunder i en mängd olika branscher och offentlig sektor. Vi erbjuder ett kraftfullt verktyg för alla former av lärande som bidrar till att skapa verklig affärsnytta.

Typ av partner
Sitevision Marketplace and Innovation Partner

Med Learnifier kan du att skapa, dela och administrera lärandet, oavsett var din organisation befinner sig på sin digitaliseringsresa.

Learnifier fungerar som organisationens lärportal, ett dynamiskt verktyg för att onboarda och utbilda medarbetare, kunder och partners på ett enkelt, effektivt och engagerande sätt. Genom ett så automatiserat lärande som möjligt kan HR och L&D team lägga kraften på de strategiska frågorna och låta Learnifier ta hand om tidskrävande administration.

Med Learnifier får alla användare tillgång till en attraktiv kurskatalog med relevant innehåll, specifikt anpassat för respektive målgrupp. Kurserna kan vara helt digitala eller genomföras i form av “blended learning” där det även kan ingå fysiska och virtuella träffar.

Tillsammans med Sitevision blir Learnifier en naturlig del av den moderna digitala arbetsplatsen. Learnifiers modul på Sitevision Marketplace Länk till annan webbplats. gör det möjligt att enkelt se och klicka sig in i sina kurser direkt från sitt intranät.

I Learnifier ingår en uppskattad kursbyggare med inbyggt författarverktyg och videoredigerare av hög kvalitet. Det gör det möjligt att sprida kunskapsutvecklingen i organisationen då fler kan skapa engagerande läromaterial utifrån just deras behov.

Learnifier är en responsiv plattform. Allt du kan göra på datorn, kan du även göra på din telefon eller läsplatta. Dessutom finns det mobilappar för både iOS och Android för det mer mobila lärandet.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev