nobox

Under tio år har webbyrån nobox arbetat med funktion, integration och design för att skapa användbara och tillgänglighetsanpassade webbplatser.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner

Webbyrån som tänjer digitala gränser

Vi på nobox är lika passionerat nördiga och tekniskt kunniga, som erfarna och kundfokuserade. Vi är webbyrån som äter, sover, andas webbutveckling och som inte drar sig för en rejäl utmaning. I nära samarbete med våra kunder ser vi till att alltid skapa de allra bästa lösningarna. Geografiskt finns vi i Karlstad, men våra kunder finns över hela Sverige och i alla branscher och storlekar. Vi är utvecklingsfokuserade med endast webbutvecklare och projektledare, idag är vi 16 personer.

Vi har arbetat ett par år i Sitevision och kan hjälpa till med det mesta inom Sitevision, men vårt fokus ligger i att bygga de tyngre delarna bakom, snarare än att arbeta direkt i systemet.

Förutom Sitevision arbetar vi i också i WordPress. Vi fokuserar på tre ben: Utveckling, trygghet och innovation där vi balanserar upp nytänkande branschledande teknisk kompetens med trygghetsprodukter som support, service, hosting

Kontakta oss

Nobox logotyp

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev