Quickchannel

På Quickchannel är vi experter på att effektivisera videokommunikation. Med oss kan du åstadkomma mer, med färre verktyg och mindre krångel.

Typ av partner
Sitevision Marketplace and Innovation Partner

Vår helhetslösning för videohantering är fullt GDPR-säker, tillgänglig och utformad för att vara inkluderande, med funktioner som textning och audiobeskrivning som möter WCAG-riktlinjer. Detta säkerställer att ditt videoinnehåll är tillgängligt för alla, oavsett funktionsvariationer.

Hos oss hittar du allt du behöver för att producera, hantera och sprida videoinnehåll av högsta kvalitet. Oavsett om det gäller live-sändningar eller on-demand, får du tillgång till ett arbetsflöde som tar dig från inspelning till distribution, allt i en enda plattform.

Quickchannel är ditt val för att uppnå en inkluderande och effektiv videokommunikation i offentliga sektorn.

Våra kunder

Med över 350 kunder som Skatteverket, Arbetsförmedlingen och CSN har vi koll på de regler och krav som ställs på offentlig sektor. Vi är den enda plattformen som rekommenderas av Esam som GDPR-säker i Sverige vilket vi är väldigt stolta över.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev