Rek.ai

Rek.ai låter er rekommendera innehåll på er webbplats eller intranät med hjälp av artificiell intelligens. Ge varje besökaren en personaliserad upplevelse som anpassar sig efter besökarens behov och det faktiska beteendet på webbplatsen.

Typ av partner
Sitevision Marketplace and Innovation Partner

Med rek.ai Länk till annan webbplats. kan ni spara arbetstid i er administration av webbplatsen och för de som svarar på inkommande frågor. Samtidigt som era besökare får en bättre användarupplevelse där det blir lättare att hitta rätt. Ni inspirerar dessutom besökarna att upptäcka mer av innehållet på er webbplats.

Populäraste funktionerna:

  • Hitta direkt länkar, som inspirerar och förenklar navigationen
  • Sökordsförslag, som förbättrar ert befintliga sök
  • Mest relevanta e-tjänsterna inbäddat i sök eller länkboxar
  • Rekommenderade artiklar, som inspirerar och ökar visning av nyheter
  • Automagiska Frågor & Svar, som minskar inkommande ärenden på mej och telefon

Rek.ai-modulen används för att träna en dedikerad AI-modell kostnadsfritt.

Ni får även tillgång till vår Dashboard där ni kan simulera rekommendationer.

Premiumversionen av rek.ai Länk till annan webbplats. aktiveras automatiskt på nya konton, men nedgraderas till vår gratisnivå efter 14 dagars testperiod. Att träna sin AI är alltid gratis.

Vid köp ingår:

  • En skräddarsydd installationsguide
  • Onboarding workshop

Rek.ai används på hundratals webbplatser och intranät, både i Sverige och utomlands.
Tjänsten kompletterar arbetsinsatserna som görs manuellt på webbplatsen och leder till förbättrand användarvänlighet och mer engagerande upplevelser. Läs mer om bakgrund, mål, lösning och resulat från mängder av kunder: https://rek.ai/sv/kundcase

Länk till annan webbplats.
De vanligaste funktionerna adderas enkelt via Sitevisions gränssnitt. Titta på våra videoguider Länk till annan webbplats., där vi på under 2 minuter visar hur du ska klicka i gränssnittet, för att aktivera de populäraste funktionerna.

Kontakta oss

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev