Webbfröken

Hamna rätt när du ska bygga ny webb. Förstudie, strategi och UX-design.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Specialist Partner

Hållbara webbplatser startar med ett “varför?”

Upplev öppen kommunikation, vänlighet och en rejäl dos arbetsglädje i en förstudie med Webbfröken. Som flerårigt erfarna och certifierade inom Sitevision, hjälper vi dig att hamna rätt så din nya webbplats uppfyller både dina och dina användares behov.

Förutom att vägleda dig gör vi processen rolig och konkret. Du kan låta oss ta hand om arbetet eller att göra det själv med vårt stöd via vårt onlineprogram. Vår användarcentrerade och systematiska metodik ser till att du är väl förberedd för både utveckling och förvaltning av din nya webbplats.

Boka ett möte

Vill du utforska ditt varför och uppfylla användarnas behov? Boka ett möte så ser vi vilket upplägg som passar dig bäst.
karolina@webbfroken.se

Vad definierar en webbfröken?

En webbfröken är engagerad, känner arbetsglädje, är kommunikativ och snäll. Vår vision är att bidra till bättre webbar som förenar verksamhetens och användarnas behov.

Med Webbfröken får du någon som:

  • Genuint engagerar sig i dig och ditt projekt
  • Kommunicerar och främjar en god dialog
  • Är erfaren, kreativ och fokuserar på lösningar
  • Gillar att få hjälpa till

Anlita en webbfröken

Som UX:are, Sitevision-partners och certifierade mallbyggare i Sitevision kan vi även hjälpa dig att förverkliga dina idéer och behov i verktyget. Anlita oss som en extra resurs i ditt Sitevisionprojekt.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev