Webstep

Vi är en uppskattad Sitevisonpartner för såväl myndigheter som företag inom privat sektor, något som vi fortsätter att få kvitton på. Som guldpartner kan vi garantera trygg leverans, oavsett om det gäller helhetsåtagande, förvaltning eller uppfinna-det-som-inte-finns-lösningar.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner
Most Valuable Professional

Mathias Wrang

Teknisk ansvarig för Sitevision på Webstep

Webstep är ett Nordiskt IT-konsultbolag med närmare 90 medarbetare i Sverige som hjälper våra kunder med systemutveckling, data science, IT-management och såklart – Sitevision.

Vi ser nästintill oändliga möjligheter med Sitevision som plattform. Därför gör vi stora satsningar för att hela tiden kunna utöka vårt erbjudande för dig som kund. Och som resultat har vi gått från Registrerad Partner till guldpartner på två år.

Varför välja Webstep:

 • Stolt Guldpartner
 • Prisbelönta lösningar (Pensionsmyndigheten och SBAB)
 • Sitevision-team i Stockholm och Uppsala
 • Lösningsarkitekt med titeln Sitevision Most Valued Professional (MVP)
 • Certifierade Sitevision Website Developer (CSWD)
 • Certifierade Sitevision Solution Developer (CSSD)

Next level intranät och externwebb

Precis som blodomloppet är intranätet livsviktigt för din organisation. Vi kan finnas med hela vägen i ditt intranäts-projekt och levererar även helhetslösningar där intranätet är en del. Unika sökmotorer, nytänkande design och kraftfulla integrationer är några exempel på lösningar som vi uppfunnit åt kunder som Prevas.

Externwebben är ditt företags ansikte utåt. Men din hemsida är mer än så. Med rätt teknik, funktioner och design blir den även navet i din digitala kommunikation. Och det är exakt sådana hemsidor vi bygger åt dig som kund.

Förstudier – grunden för ditt succéprojekt i Sitevision

Du har tagit beslutet. En ny webb ska tas fram, men vad händer nu? Vi hjälper dig vidare i sitevisionprojektet med strukturerade förstudier:

 • Workshops och intervjuer utifrån webbplatsen syfte
 • Effektkartläggning (identifiering av användare och behov)
 • Koppla samman verksamhetens behov med önskad effekt

Resultatet? Du får ett kraftfullt underlag som kan användas för både koncept och införande. Precis så hjälpte vi Dramaten med deras intranät.

All kompetens du behöver på en plats

Vi tar hand om allt från analys och förstudier till webbutveckling, inklusive utveckling av appar och system. Givetvis ingår också rådgivning, exempelvis för dig som har en webbplats med högre krav på säkerhet. Dessutom erbjuder vi dig våra uppskattade utbildningar och seminarier. Och tillsammans med våra designpartners tar vi fram koncept, copy och design samt erbjuder andra typer av innehållsarbete som att migrera content til den nya hemsidan.

Integrationer och införande av Sitevision

Förmodligen ha du redan ett verksamhetssystem på plats. Kanske även hel- eller halvfärdiga designskisser med några funktioner? Och nu ska allt bara fungera. Oroa dig inte, vi är experter på införande av webbplatser i Sitevision. Självklart gör vi jobbet enligt moderna utvecklingsmetoder (framtidssäkrat) och med fokus på tillgänglighet, prestanda och best practice.

Vi har vi lång erfarenhet av både mindre och mer komplexa integrationer mot Sitevision. Här är några exempel:

 • Oxelösunds kommun: Visa aktuella vattentemperaturen för de kommunala badplatserna direkt på webben
 • Lidköpings kommun: Visa kommuninvånarna när sopbilen kommer till just deras gata Länk till annan webbplats.
 • Värnamo kommun: Göra det interna dokumenthanteringssystemet sökbart på både extern och intern webbplats.
  Självklart kan vi också integrera era verktyg för kommunikation och samarbete. Det är några av de smarta integrationerna som vi byggde åt Prevas intranät ett bra exempel på. Office 365, Teams, Slack och Sharepoint – allt ihopkopplat och klart.

Flexibel och förstklassig förvaltning

Har du en existerande lösning på plats? Vi kan lösa alla bitar i förvaltningsåtagandet, oavsett om det är externwebb eller intranät. Här styr dina behov helt om det gäller löpande support, enstaka frågor, buggfixar eller större vidareutveckling. Och vi är flexibla när åtagandet växer eller krymper, så att förvaltningsåtagandet anpassas efter dig och inte tvärtom.

Början på något stort – kontakta oss för ditt Sitevisionprojekt!

Läs mer om hur vi jobbar med Sitevision och vad våra kunder tycker på vår hemsida Länk till annan webbplats..

 

Kontakta oss

Webstep logotyp

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev