Blogg

Sitevision är ett Great place to work

Vi på Sitevision är stolta över att ha blivit certifierade av Great Place to Work®. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad medarbetarna säger om Sitevision som arbetsplats. Och 100 procent tycker att det är kul att gå till jobbet på måndag morgon. Yay!

Sitevision Great Place To Work

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och de hjälper ledare och organisationer att utvecklas mot ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över tolv månader. Sitevision blev certifierat under januari 2024.

– Jag är såklart jättestolt! Omtanke och engagemang är viktigt för oss som organisation. Våra medarbetare är vår viktigaste och vår största tillgång. Det har varit vår grundläggande filosofi sedan vi startade 2002. Att komma till jobbet ska vara som att komma hem. Därför har vi värnat om att både kultur och arbetsmiljö ska vara familjär, omhändertagande och utvecklande. Utöver det så är just stolthet också ett av våra värdeord och att 100 procent av våra medarbetare är stolta över att berätta var de jobbar, det gör mig väldigt glad, säger Anders Korsvall som är vd på Sitevision.

– En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work och fortsätter:

– Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Sitevision är en av de bästa organisationerna i landet.

Sitevision växer

Vill du jobba på ett företag där medarbetaren är högsta prio? Besök Sitevisions karriärsida Länk till annan webbplats. – och hör av dig.

Om Sitevision

Sitevision är ett CMS som gör det enkelt att skapa och uppdatera digitala arbetsplatser, intranät och webbplatser. Våra kunder får rätt verktyg och tid över till att boosta medarbetarengagemang, produktivitet och konverteringar. Sitevision har marknadens mest nöjda kunder sedan 2009 enligt det oberoende analysföretaget Web Service Award. Bland kunderna finns Skatteverket, Telenor och Malmö stad.

Om Great Place to Work

Med stöd från 30 års data är Great Place to Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.

Great Place to Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle.

Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place to Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place to Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.

Great Place to Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder.

Besök gärna Great Place to Works webbplats Länk till annan webbplats. för att få veta mer.

Vill du jobba på Sitevision?

Vår dörr står alltid öppen för ny talang. Ta en titt på våra lediga jobb – eller skicka en spontanansökan – på Sitevisions karriärsida.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev