Webbinarium

Sitevision som digital samarbetsplattform

Letar du efter en digital samarbetsplattform som uppfyller kraven på compliance? Där medarbetare kan samarbeta, chatta, dela filer med varandra och publicera innehåll? Kolla då in det här webbinariet där vi dessutom pratar om digital suveränitet och vad det innebär i praktiken.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Sitevision som digital samarbetsplattform" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

Nu lanserar vi Sitevisions digitala samarbetsplattform

Nyfiken på hur du kan använda Sitevision som digital samarbetsplattform? Är du även intresserad av hur du kan arbeta med Nextcloud, Jitsi och flera andra verktyg i Sitevision? Då ska du kolla in det här webbinariet.

Vi kommer berätta om hur du kan skapa en användarupplevelse för dina medarbetare med hjälp av Sitevision. Du kommer få reda på hur du kan använda Sitevision både som ett redaktionellt publiceringsverktyg och samarbetsverktyg genom att integrera de produkter som dSam rekommenderar i sin slutrapport.

Karl Eklöf som är head of innovation på Sitevision kommer ge en demo av vår nya meddelandefunktion som du kan använda som chatt i vår digitala samarbetsplattform. Sedan kommer Johan Nilsson, digital workplace advisor på Sitevision, prata om det högaktuella ämnet digital suveränitet och vad som krävs för att det ska uppnås i en organisation.

Karl Eklöf

Sitevision

Karl Eklöf

Karl Eklöf – eller Calle, som vi ofta säger – är head of innovation på Sitevision och en av grundarna av företaget för mer än tjugo år sedan. Här finns med andra ord en guldgruva av kompetens inom Sitevision och vilken riktning plattformen ska ta framåt.

Johan Nilsson på Sitevision

Sitevision

Johan Nilsson

Johan Nilsson är digital workplace advisor på Sitevision och har 13 års erfarenhet från intranätsprojekt med företag som bland annat Swedol, Interflora, Cervera, Jula-koncernen och Green Cargo.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev