Webbinarium

Sitevision som digital samarbetsplattform

Letar du efter en digital samarbetsplattform som uppfyller kraven på compliance? Där medarbetare kan samarbeta, chatta, dela filer med varandra och publicera innehåll? Kolla då in det här webbinariet där vi dessutom pratar om digital suveränitet och vad det innebär i praktiken.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Sitevision som digital samarbetsplattform" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

Nu lanserar vi Sitevisions digitala samarbetsplattform

Nyfiken på hur du kan använda Sitevision som digital samarbetsplattform? Är du även intresserad av hur du kan arbeta med Nextcloud, Jitsi och flera andra verktyg i Sitevision? Då ska du kolla in det här webbinariet.

Vi kommer berätta om hur du kan skapa en användarupplevelse för dina medarbetare med hjälp av Sitevision. Du kommer få reda på hur du kan använda Sitevision både som ett redaktionellt publiceringsverktyg och samarbetsverktyg genom att integrera de produkter som dSam rekommenderar i sin slutrapport.

Karl Eklöf som är head of innovation på Sitevision kommer ge en demo av vår nya meddelandefunktion som du kan använda som chatt i vår digitala samarbetsplattform. Sedan kommer Johan Nilsson, digital workplace advisor på Sitevision, prata om det högaktuella ämnet digital suveränitet och vad som krävs för att det ska uppnås i en organisation.

Frågor och svar

I dagsläget finns ingen integration men detta är något vi utreder och hoppas kunna komplettera med.

Licenser för externa tjänster som Nextcloud och Jitsi kan tillhandahållas av Sitevision via vår partner Redpill Linpro. Har du redan befintliga licenser för Jitsi och Nextcloud kan dessa nyttjas för Sitevisions integrationsmoduler. Nextcloud består av flera komponenter, så du behöver specificera användaren vilka komponenter ni vill ha för att vi ska kunna ge rätt pris.

Tjänsterna erbjuds normalt med tillgänglighet (SLA) dygnet runt (24/7) och är designade för minimal nedtid. Vid nedtid larmas tjänsteoperatören och vi ser till att ta upp tjänsten så snart som möjligt. Både Jitsi och Nextcloud kan också erbjudas för lokal/on prem drift, men då är det såklart lokala förutsättningar som styr tillgängligheten. Vår partner, Redpill Linpro Länk till annan webbplats., kan ge mer utförliga svar på denna typ av frågor.

I Nextcloud finns dokumenttyper som passar för MS Word, Excel med flera. Vi rekommenderar dock att använda inbyggda verktyg som Collabora istället, men det går att ställa in så att man använder samma dokumentformat som tidigare.

Just nu pågår interna tester.

Rekommendationen bygger på sidvisningar och inte på vad man sökt. Rek.ai Länk till annan webbplats. lär sig vilka sidor som läses av personer på samma avdelning som du, vid samma tid i månaden, samma geografiska kontor etc.

Men rek.ai Länk till annan webbplats. analyserar också vad sidorna handlar om, och kan då rekommendera sidor inom samma ämne.

Det finns även möjlighet att addera fler värden till AI-modellen, så det finns inga begränsningar i hur många datapunkter som kan tas med i en rekommendation.

Sitevisions samarbetsplattform kan integreras mot valfria lösningar. Vi visade integrationer mot Jitsi och Nextcloud som också är lösningar som används i SAFOS. Vi arbetar kontinuerligt med att fylla på med integrationsmoduler för rekommenderade produkter.

Vi kan i dagsläget via samarbetspartner förmedla licenser för Jitsi och Nextcloud men det går även bra att nyttja befintliga licenser för Jitsi och Nextcloud i Sitevision.

Ja vi kan demonstrera en sådan söklösning. Lösningar som dessa kräver integration via en Sitevision-partner lösningar som vi kan förmedla.

Sitevisions digitala samarbetsplattform levereras med ett sett av grundmallar som sedan kan anpassas efter organisationens behov. Vi tror dock att majoriteten av våra kunder vill bygga sin egna digitala samarbetsplattform utifrån organisationens unika behov. Detta görs tillsammans med en av Sitevisions partner.

I Sitevision är det möjligt att bjuda in externa användare men som hanteras i Sitevisions katalogtjänst eller i kundens katalogtjänst. I Sitevisions kommande funktion Meddelande kommer externa användare kunna samarbeta via integration mot Matrix-protokollet.

Att integrera mot Teams är inte att rekommendera utifrån dataskyddsskäl då det är en amerikansk molntjänst.

Karl Eklöf

Sitevision

Karl Eklöf

Karl Eklöf – eller Calle, som vi ofta säger – är head of innovation på Sitevision och en av grundarna av företaget för mer än tjugo år sedan. Här finns med andra ord en guldgruva av kompetens inom Sitevision och vilken riktning plattformen ska ta framåt.

Johan Nilsson på Sitevision

Sitevision

Johan Nilsson

Johan Nilsson är digital workplace advisor på Sitevision och har 13 års erfarenhet från intranätsprojekt med företag som bland annat Swedol, Interflora, Cervera, Jula-koncernen och Green Cargo.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev