Soleil

Vi är stolt Platinumpartner till Sitevision, för det innebär att vi har alla certifikat och expertkunskap som krävs på toppnivå. Vi är dock mest stolta över våra täta och fina samarbeten med kunder där vi tar fram innovativa digitala verktyg som deras användare alltid får ut det mesta och bästa av.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner
Most Valuable Professional

Fredrik Stodne

Sitevisionexpert och digital coach på Soleil

Daniel Kling

Senior Sitevisionutvecklare på Soleil

Per Lundström

Support- och förvaltningsansvarig på Soleil

Vi vet att digitala verktyg kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och löser problem. Därför utvecklar och designar vi inte bara intranät och sajter, vi erbjuder även tjänster bland annat inom kommunikation, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi kan därför bättre förstå dina behov och ge dig digitala verktyg och arbetssätt som gör det enklare och bättre för er i vardagen. Vi är också måna om att ge dig bra råd och utmana dig som kund.

Sveriges bästa intranät och webbplatser

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst och ledande i Sverige på några av de viktigaste digitala verktygen. Vi står bakom många av Sveriges bästa intranät och webbplatser. Det kan vi säga med säkerhet, eftersom våra kunder vinner priser i tävlingar som SiteVision Awards, Publishingpriset och Web Service Awards. Flera av våra projekt finns också med på IDG:s topplista över Sveriges 100 bästa webbplatser. Våra kunder dominerar också bland finalister och vinnare i alla kategorier på Sitevision Awards och har gjort det under lång tid.

Självklart integrerar vi Sitevision med andra verktyg och plattformar

Vi har hjälpt många kunder att koppla ihop olika plattformar och verktyg, som Microsoft 365 och Google Workspace, med webbplatser och intranät i Sitevision. Det har gjort att deras användande och engagemang ökat, vilket givit medarbetarna en mer effektiv digital arbetsvardag och bidragit till att hela verksamheten fått enklare att nå sina verksamhetsmål och uppnå resultat. Att digitalisera utifrån användarnas behov är något som tidigt var en grundförutsättning i våra projekt och något som idag gjort att vi är styvast i branschen på smarta och användarnyttiga integrationer till Sitevision.

Få ut mer av Microsoft 365

Vi är också specialister på Microsoft 365, där vi kan hjälpa er bygga intranät, ledningssystem och projektkontor specifikt anpassade efter er verksamhet och era behov. Våra specialister på MS365 hjälper er med utbildning, dokumenthantering, strategi och rådgivning, så att ni får ut det mesta och bästa av era verktyg. Självklart designar vi också i MS365.

Platinumpartner – För att vi kan Sitevision

Vi på Soleil är också utsedda till platinumpartner till Sitevision. Att få den högsta nivån av partnerskap är fantastiskt roligt. Men det betyder också att vi har högt anseende som leverantör, både hos Sitevision och våra kunder. Det har vi därför att vi har rätt kunskap och verktyg och alla nödvändiga certifikat för att kunna bygga riktigt bra sajter i Sitevision. Men också att vi har många Sitevision-konsulter, har arbetat med riktigt stora projekt och för att våra kunder är riktigt nöjda.

Soleil, extra allt!

Vi kallar oss helst inte helhetsleverantör, även om vi faktiskt erbjuder allt. Förutom att vi har utbildare, kommunikatörer och verksamhetsutvecklare, som gärna ingår i våra projekt, har vi ett helt team inom UX/UI-design och webbdesign. Vi erbjuder även tillgänglighetsgranskningar, effektkartläggningar och förstudier. Dessutom skräddarsyr vi utbildningar i Sitevision, både för nybörjare och erfarna användare, samt erbjuder utbildningar i Teams, MS365 och SharePoint.

Kontakta oss

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev