Utbildningar i SiteVision

Vi erbjuder olika utbildningar i SiteVision. Allt från grundkurser för redaktörer som ger en bra grund att stå på, till mer tekniskt orienterade utbildningar riktade till utvecklare.

Utbildning Online

Givetvis kan vi lösa vissa utbildningsbehov via onlineutbildningar. Vi delar skärm, visar och berättar. Här gör vi tillsammans ett urval och går igenom de specifika delar ni behöver för att komma igång. Ett tillfälle ligger schemalagt, men du kan förstås även boka in ett eget tillfälle, när i tiden det passar dig.

Vi pausar schemalagda utbildningar under mars och april

Våra schemalagda utbildningar i Örebro pausas under mars och april, istället erbjuder vi onlineutbildning som ett alternativ. Dessutom har vi redan nu schemalagt hösten, och givetvis går det bra att boka egna utbildningar.

Vi kan komma till er om ni inte kan resa!

Många gånger är det enklare och mer prisvärt att vi kommer till er och genomför en utbildning på plats. Under rådande omständigheter har vi en strikt policy för hur vi reser och tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning. Kontakta oss gärna för att veta hur vi arbetar och kan lösa era utbildningsbehov på bästa sätt.

 

Vi kommer gärna till er!

Många gånger är det enklare och framförallt mer prisvärt att en utbildare kommer till er och kör en utbildning på plats. Kontakta oss för en offert! Vi anpassar gärna utbildningar efter era behov!

Våra utbildningar

Läs mer om innehållet i våra utbildningar. Vilka förkunskapskrav som ställs och vad du kommer att lära dig. Vi erbjuder utbildningar för alla i er organisation, från redaktör till utvecklare.

Aktuella utbildningar hos SiteVision

Onlineutbildning

Under en eller två timmar erbjuder vi en rad olika personliga onlineutbildningar på standardlösningar i SiteVision. Utbildaren delar sin skärm och går igenom de funktioner du önskar.

u

Kontakta oss för utbildning

David Hansson, Utbildnings- & Kommunikationsansvarig

David Hansson

Utbildnings- & Kommunikationsansvarig
david.hansson@sitevision.se

Telefon: 070-386 65 25

Sara Kalander, Utbildning

Sara Kalander

Utbildning
sara.kalander@sitevision.se
Telefon: 070-581 31 00