Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Utbildningar i Sitevision

Vi erbjuder olika utbildningar i Sitevision. Allt från grundkurser för redaktörer som ger en bra grund att stå på, till mer tekniskt orienterade utbildningar riktade till utvecklare.

Vi löser era utbildningsbehov via onlineutbildningar. Vi delar skärm, visar och berättar. Boka in dig på ett schemalagt tillfälle, eller hör av dig till oss och boka in ett eget tillfälle, när i tiden det passar dig. Givetvis kan vi anpassa innehållet i utbildningarna helt efter era behov.

Aktuella onlineutbildningar hos Sitevision

Vi kan komma till er om ni inte kan resa!

Många gånger är det enklare och mer prisvärt att vi kommer till er och genomför en utbildning på plats. Under rådande omständigheter har vi en strikt policy för hur vi reser och tar vårt ansvar för att minska risken för smittspridning. Kontakta oss gärna för att veta hur vi arbetar och kan lösa era utbildningsbehov på bästa sätt.

 

Vi kommer gärna till er!

Många gånger är det enklare och framförallt mer prisvärt att en utbildare kommer till er och kör en utbildning på plats. Kontakta oss för en offert! Vi anpassar gärna utbildningar efter era behov!

Våra utbildningar

Läs mer om innehållet i våra utbildningar. Vilka förkunskapskrav som ställs och vad du kommer att lära dig. Vi erbjuder utbildningar för alla i er organisation, från redaktör till utvecklare.

Onlineutbildning

Under en eller två timmar erbjuder vi en rad olika personliga onlineutbildningar på standardlösningar i SiteVision. Utbildaren delar sin skärm och går igenom de funktioner du önskar.

u

Kontakta oss för utbildning

David Hansson, Utbildnings- & Kommunikationsansvarig

David Hansson

Utbildningsansvarig
david.hansson@sitevision.se

Telefon: 070-386 65 25

Sara Kalander, Utbildning

Sara Kalander

Utbildning
sara.kalander@sitevision.se
Telefon: 070-581 31 00

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.