Blogg

5 anledningar till att Sitevision-certifiera dig

Att certifiera sig som utvecklare inom Sitevision kommer med en rad olika fördelar. Är du nyfiken på vilka? Bara att skrolla. Funderar du desstom på att bli partner till Sitevision? Då finns det några godbitar för dig också.

Siffran 5 och certifikat för utbildningar i Sitevision

1. Du bygger Sitevision-nära

För att maximera nyttan och styrkorna med plattformen är det viktigt att du bygger Sitevision-nära. Alltså att du vet hur allt hänger ihop, utnyttjar de färdiga modulerna – och sedan skapar egna funktioner och integrationer utefter kundens specifika behov, om det behövs.

Utbildningen Certified Sitevision Website Developer gör att du får koll på hur du planerar, utvecklar och publicerar en webbplats i Sitevision. Det blir även snack om Sitevisions CSS-amverk Envision, dekorationer och personalisering.

Efter utbildningen Certified Sitevision Solution Developer kan du anpassa och utveckla egna funktioner i Sitevision. Fokus ligger på Sitevisions ramverk WebApps (Microfrontends) och RESTApps (Microservices).

2. Du blir en del av något större

Idag finns det hundratals certifierade Sitevision-utvecklare som möter samma utmaningar och möjligheter som du. Du blir med andra ord en del av ett större nätverk och genom att skaffa ett utvecklarkonto på developer.sitevision.se kan du utbyta erfarenheter och kunskap.

3. Du får utveckla för Sitevision Marketplace

Många av våra kunder står inför liknande utmaningar och behov. Som certifierad Sitevision-utvecklare får du bygga moduler och publicera dem på vår marknadsplats Sitevision Marketplace. Du löser problem för fler än en.

Besök gärna Sitevision Marketplace eller läs mer om hur det går till att utveckla för Marketplace.

4. Du får ovanligt nöjda kunder

När du utvecklar webbplatser eller intranät i Sitevision – och gör det på ett Sitevision-nära sätt – betyder det att dina kunder blir ovanligt nöjda. Vi har nämligen haft marknadens mest nöjda kunder sedan 2009.

Dina kunder får dessutom en engagerad support som vid den senaste mätningen hade 91 procent i kundnöjdhet. Och ska nya användare introduceras till CMS:et? Ja, då uppger hela 92 procent att det är enkelt att komma i gång.

Ladda gärna ner Web Serivce Awards rapporter "Hur mår Sveriges intranät 2022?" och "Hur mår Sveriges webbplatser 2022?".

5. Du når ut till fler kunder

Sitevision växer inom både privat och offentlig sektor. Och i takt med att Sitevision växer, växer också efterfrågan på certifierade partners.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen
  med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för webbplatser

  Skapa engagaerande webbplatser med den digitala
  upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev