Webbinarium

Samarbeta digitalt på ett säkert sätt

Att jobba hemma delar av veckan, kunna ta ett möte i bilen och komma åt dokument på olika enheter är saker vi förväntar oss kunna göra idag. Detta ställer höga krav på din organisations digitala samarbetsverktyg. Hur ska man göra för att leva upp till medarbetarnas förväntningar på tillgänglighet och flexibilitet och samtidigt göra det på ett tryggt och säkert sätt? Detta kommer vi att prata om under vårt kommande webbinarium.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Samarbeta digitalt på ett säkert sätt" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

Vi har bjöd in Fredrik Svensson, CBDO på Redpill Linpro, för att prata om utmaningar som organisationer ställs inför när arbetsplatser blivit mer hybrida och läget i världen mer oroligt. Elin Lindkvist som är customer success manager för offentlig sektor lyfter frågor som hon fått i diskussioner med kommuner runt om i Sverige. Du får också en kort demo av fillagringstjänsten Nextcloud och får se hur den kan integreras i Sitevisions digitala samarbetsplattform.

Frågor och svar

Det går att ha mallar (docx, odt osv) i Nextcloud med exempelvis brevhuvud och liknande.

Ja, det är oberonde av operativsystem. Collabora stödjer samtliga Microsoft Office-format, och även öppna format för motsvarande Word, Powerpoint, Excel osv.

Vi på Sitevision hoppas lansera integrationsmodulen inom kort men den finns tillgänglig i vår POC. Skicka ett mail till sales@sitevision.se för mer info.

Collabora är en textediterare som liknar Microsoft Office Online och de har liknande funktioner. Dock är det ingen exakt kopia.

Fredrik Svensson på Redpill

Redpill linpro

Fredrik Svensson

Fredrik är en av medgrundarna till Redpill Linpro och har jobbat nästan 20 år i bolaget. Idag arbetar han som ansvarig för affärsutveckling inom verksamheten. Redpill Linpro arbetar med digital innovation och levererar primärt lösningar baserade på öppen programvara. Fredrik kommer i detta webbinarium att prata om lösningar för att bygga en digital samarbetsplattform som är GDPR-kompatibel, skapar förutsättningar för digital suveränitet samt effektiv samverkan med dina kollegor, samarbetspartners, medborgare och kunder.

Elin Lindkvist. customer success manager på Sitevision 

Sitevision

Elin Lindkvist

Elin är Customer Success Specialist på Sitevision och har främst kontakt med kommuner runt om i Sverige. Många av er har säkert sett henne tala på Sitevisiondagarna om förvaltning. Elin har sedan tidigare 7 års erfarenhet av att jobba i Sitevision som webbansvarig.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev