Blogg

Sitevision och Microsoft 365 – så får du det bästa av två världar

Den digitala arbetsplatsen har alltid varit viktigt. För att enkelt och effektivt kommunicera internt, för att bygga företagskultur och för att underlätta vardagen för medarbetare. Nu är den kanske viktigare än någonsin. Så här funkar Sitevision Intranät – och så kan du kombinera det med Microsoft 365.

Sitevision och Microsoft 365.

Är du ute efter digital arbetsplats som kan kopplas samman med Microsoft 365? Ta dig i så fall några minuter och lär känna Sitevision Intranät. Plattformen gör det enkelt för dig som jobbar med intranätet, som utvecklare eller redaktör, och för dina medarbetare som jobbar i det.

Tricket?

Bakom enkelheten finns avancerade lösningar. Det är till exempel inga problem att integrera dina övriga system med Sitevision så att användaren har alla funktioner samlade i ett och samma gränssnitt.

Tillsammans med vår partner Soleil har vi tagit fram ett whitepaper som beskriver hur du kan kombinera styrkan med Sitevision Intranät tillsammans med Microsoft 365s smarta funktioner (något som många av våra kunder redan gör – och gillar).

Hämta whitepapret ”Sitevision och Microsoft 365 – så får du det bästa av två världar”

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev