Blogg

Sopra Steria blir guldpartner, Fostira är ny partner – och innovation är 2023s nya

En ny guldpartner, en helt ny partner – och ett nytt mätområde. Du hör, det händer massor av nytt inom Sitevisions partnerprogram. Vi har sammanfattat det senaste.

En illustrerad glödlampa mot en grön bakgrund.

Sitevisions partner Sopra Steria Länk till annan webbplats. tar steget från silverpartner till guldpartner. Det står klart efter den årliga justeringen i Sitevisions partnerprogram.

– Sopra Steria har jobbat målmedvetet för att ta sig upp till guldnivå och har avancerat inom samtliga mätområden. Det är otroligt roligt och jag ser fram emot ett fortsatt fint samarbete, säger Nadia Cabezas som är partneransvarig på Sitevision.

– Vi tycker det är fantastiskt kul att bli certifierad guldpartner hos Sitevision. Guldpartnerskapet visar att vi har en hög kompetensnivå inom utveckling och leverans av Sitevisionlösningar, vilket vi är väldigt stolta över. Med ett ständigt ökande antal certifierade utvecklare gör vi nu vårt Sitevision-erbjudande ännu större och bredare och fäster siktet på platinumpartnerskap, säger Tommie Goldhammer som är Business Developer på Sopra Steria.

Fostira – ny partner

Samtidigt kan vi välkomna ytterligare en partner in i programmet. Det är webbyrån Fostira Länk till annan webbplats. som ansluter med kärnkompetens inom digital kommunikation och ett erbjudande som täcker allt från strategi och profilering till funktion och design.

– Vårt team på Fostira ser fram emot resan vi har tillsammans med Sitevision och hela dess community. Vi jobbar för att den digitala utvecklingen ska framåt och ser att vi hamnat helt rätt i ett nytt partnerskap med Sitevision. Redan nu har vi har inlett vårt första projekt med Sitevision och kund – och många fler uppdrag kommer det att bli, säger Alexander Möllersen som är vd på Fostira.

Innovation – nytt mätområde

2023 lanserar vi på Sitevision ett nytt mätområde till partnerprogrammet. Förutom att samla poäng inom expertis, kundnöjdhet och affären finns även innovation med som spelare. Där handlar det om att komma med kreativa lösningar på kundernas problem – och att bygga moduler och funktioner till Sitevision Marketplace Länk till annan webbplats. så att lösningarna når fler.

Vill du veta mer om Sitevisions partnerprogram?

Att jobba med en Sitevision-partner i dina projekt kommer med en rad fördelar. Läs mer om Sitevisions partners, vad de kan och gör.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för
  intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för
  webbplatser

  Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev