Blogg

”Jobbet blir roligare för alla och det ska man inte förringa”

Plötsligt delade vi ut certifikat nummer 500 för Certified Sitevision Website Developer. Vem som knep det? Erik Sylwan som är senior utvecklare på Webstep och som även är Certified Sitevision Solution Developer. Vi bestämde oss för att ringa upp och snacka lite Sitevision och utbildning.

Erik certifierade nummer 500

Erik Sylwan är senior utvecklare på Webstep.

Hej Erik och grattis till dina certifieringar!

Tack, det känns jättekul och som en extra fjäder i hatten att få nummer 500. Det har varit bra och givande utbildningar.

Vad roligt att höra. Varför valde du att certifiera dig?

Det är ett kvitto på att jag som konsult kan Sitevision väldigt bra. En kvalitetsstämpel. Sen blev det också som en kickstart för mig när jag bytte jobb och började skapa ännu fler egna lösningar. Jag har jobbat väldigt länge i Sitevision så dels var det skönt att få bekräftat att jag jobbar på rätt sätt, dels tog jag med mig en hel del nya insikter. Bland annat hur strukturer och dekorationsmallar kan förenkla för redaktören.

Visst brinner du extra för redaktörerna?

Den största fördelen med Sitevision är att redaktörerna jobbar i ett bra verktyg som kommer till nytta i verksamheten. Det finns så mycket man kan göra som avancerad redaktör som inte kräver någon utvecklarkompetens. Då behöver kunden inte lika ofta blanda in såna som jag. Det sparar de pengar på, redaktörerna får större kontroll och kan påverka sajterna själva medan jag som utvecklare och konsult kan fokusera på de mer avancerade lösningarna. Jobbet blir roligare för alla och det ska man inte förringa.

Skulle du rekommendera andra att utbilda sig i Sitevision?

Ja, har du inte gjort det men jobbar med att bygga och vidareutveckla sajter så har du nytta av det. Det finns ett brett utbud av utbildningar och de ger alltid nya idéer och det finns alltid mer att lära. Jag kommer absolut tillbaka till utbildningssalen i Örebro.

 

Vill du vässa kompetensen? Ta en titt på Sitevisions utbildningar.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för
  intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för
  webbplatser

  Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev