Blogg

Anledning 4: Lätt att göra rätt

Forrester Consulting har på uppdrag av Sitevision gjort studien The total economic impact™ of Sitevision. Hur mycket tid kan ditt företag spara på att använda Sitevision? Och vilka effekter ger investeringen?

Här är den fjärde av fyra kvantitativa fördelar med att välja Sitevision. Fördelarna utgår från studien som baseras på flera intervjuer som sen satts samman och presenteras som ett företag.

En ikon med en person i en kontorsstol mot en rosa bakgrund. Del 4 markerat.

I studien lyfter Forrester fram enkelheten med Sitevision som en fördel. Framförallt för medarbetare som jobbar på kommunikationsavdelningen, då innehållsskapare och kommunikatörer fick mer tid över till att vara kreativa och skapa mer genomarbetat innehåll tack vare Sitevisions användarvänliga gränssnitt.

Med Sitevision är det lätt att göra rätt vilket gör att många webbredaktörer blir mer självgående och att kommunikationsavdelningen kan lägga mindre tid på att skapa och lägga upp innehåll åt andra avdelningar. Detta omsatt i tid för kommunikatörerna blir att de sparar 3 timmar i veckan på att webbredaktörerna själva kan skapa innehåll och att det är enklare för kommunikatörerna att skapa interna kampanjer. Webbredaktörer sparar också tid på att kunna skapa innehåll själva, hela 30 minuter i veckan.

Vill du läsa mer?

Anledning 1: Lätt att hitta rätt
Anledning 2: Produktivare vardag
Anledning 3: Fler stannar kvar

Räkna med Sitevision

Om du vill veta vad en investering i Sitevision skulle innebära för din organisation kan du räkna ut det med vår kalkylator på sitevision.se/kalkylator

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för
  intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för
  webbplatser

  Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev