Blogg

Anledning 3: Fler stannar kvar

Forrester Consulting har på uppdrag av Sitevision gjort studien The total economic impact™ of Sitevision. Hur mycket tid kan ditt företag spara på att använda Sitevision? Och vilka effekter ger investeringen?

Här är den tredje av fyra kvantitativa fördelar med att välja Sitevision. Fördelarna utgår från studien som baseras på flera intervjuer som sen satts samman och presenteras som ett företag.

En ikon med två pratbubblor mot en rosa bakgrund. Del 3 markerat.

Varje år byter ungefär en halv miljon människor jobb. Dessutom stannar vi allt kortare tid på varje arbetsplats. Att få medarbetare att stanna kvar och trivas är en utmaning. Men genom att förbättra den digitala medarbetarupplevelsen kan du få fler att stanna. Det kan handla om allt från att medarbetarna känner sig informerade och känner tillhörighet till att de får en bra introduktion när de börjar.

I studien gjord av Forrester framkommer det att Sitevision underlättar introduktionen av nyanställda. Bland annat genom att de snabbare kommer in i sitt arbete då de direkt får tillgång till relevanta dokument och checklistor när de loggar in på intranätet. För de medarbetare som jobbar på fältet och kanske är mer ensamma i sin roll skapar de sociala ytorna på intranätet en känsla av tillhörighet.

Vill du läsa mer?

Anledning 1: Lätt att hitta rätt
Anledning 2: Produktivare vardag
Anledning 4: Lätt att göra rätt

Räkna med Sitevision

Om du vill veta vad en investering i Sitevision skulle innebära för din organisation kan du räkna ut det med vår kalkylator på sitevision.se/kalkylator

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för
  intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för
  webbplatser

  Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev