Blogg

Anledning 1: Lätt att hitta rätt

Forrester Consulting har på uppdrag av Sitevision gjort studien The total economic impact™ of Sitevision. Hur mycket tid kan ditt företag spara på att använda Sitevision? Och vilka effekter ger investeringen? Här är den första av fyra kvantitativa fördelar med att välja Sitevision. Fördelarna utgår från studien som baseras på flera intervjuer som sen satts samman och presenteras som ett företag.

En ikon med ett förstoringsglas mot en rosa bakgrund. Del 1 markerat.

Utspridda dokument, innehåll som blivit utdaterat och en svår navigering – vi är många som varit där. Att behöva vara detektiv för att hitta rätt på sitt intranät är både tidskrävande och frustrerande.

Med Sitevision kan dina medarbetare lägga detektivhatten på hyllan och det enda förstoringsglaset som de behöver är det som finns i sökfältet. För en av de största fördelarna med Sitevision är att det är lätt att hitta rätt. Genom att ha information tillgängligt för alla, en avancerad sökfunktion och en tydlig navigation kan ditt företag spara både tid och pengar.

För en medarbetare på kontoret sparar nämligen i snitt 30 minuter i veckan på att slippa leta efter information med Sitevision. Tid som istället går att lägga på något viktigare. Och för den som inte jobbar vid en dator utan istället kanske jobbar i en butik, i produktion eller kör transporter sparar ännu mer – hela en timme i veckan på att direkt hitta rätt information och dokument. På ett år blir det mer än en halv arbetsvecka som dina medarbetare på kontoret lägger på att leta efter information. Dina medarbetare på fältet lägger över en hel arbetsvecka bara på letande.

Vill du läsa mer?

Anledning 2: Produktivare vardag
Anledning 3: Fler stannar kvar
Anledning 4: Lätt att göra rätt

Räkna med Sitevision

Om du vill veta vad en investering i Sitevision skulle innebära för din organisation kan du räkna ut det med vår kalkylator på sitevision.se/kalkylator

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev