Blogg

Anledning 2: Produktivare vardag

Forrester Consulting har på uppdrag av Sitevision gjort studien The total economic impact™ of Sitevision. Hur mycket tid kan ditt företag spara på att använda Sitevision? Och vilka effekter ger investeringen?

Här är den andra av fyra kvanitativa fördelar med att välja Sitevision. Fördelarna utgår från studien som baseras på flera intervjuer som sen satts samman och presenteras som ett företag.

Anledning 2: Produktivare vardag

Att kommunicera effektivt internt är minst lika viktigt som den externa kommunikationen för att skapa nöjda kunder, medarbetare som är motiverade och bättre lönsamhet. För att lyckas krävs både engagemang från chefer och medarbetare men också att informationen till anställda är relevant och tillgänglig för alla. I Sitevision finns en rad sociala funktioner som gör det enkelt att komma i kontakt med dina kollegor och din chef. Du kan få direkt feedback eller bolla en fråga som du har. Det är också enkelt att personalisera innehåll så att det blir relevant för dig i din yrkesroll. Dessutom kan du få all information tillgänglig i mobilen med vår intranätsapp vilket kan spara mycket tid.

I en intervju som Forrester gjort med ett företag inom transportbranschen berättar kommunikationschefen att det ibland kunde ta upp till en timme för medarbetare ute på fältet att få svar på frågor. Under den tiden stod arbetet helt stilla. Men genom att ha tillgång till alla filer med information om olika processer och rutiner i intranätsappen ökade produktiviteten avsevärt.

Något annat som ökar produktiviteten är användandet av de sociala funktionerna på intranätet. Medarbetare på kontoret kan spara 20 minuter i veckan på att istället för att skriva mejl publicera korta inlägg i aktivitetsflödet och få feedback där av kollegorna. Och de som jobbar ute på fältet sparar 20 minuter per vecka genom att få hjälp direkt från chefer och uppdateringar från kollegor. Så genom att samarbeta och öppna upp för dialog kan ni få tid över till annat.

Vill du läsa mer?

Anledning 1: Lätt att hitta rätt
Anledning 3: Fler stannar kvar
Anledning 4: Lätt att göra rätt

Räkna med Sitevision

Om du vill veta vad en investering i Sitevision skulle innebära för din organisation kan du räkna ut det med vår kalkylator på sitevision.se/kalkylator

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  CMS för
  intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för
  webbplatser

  Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Digital samarbetsplattform

  Samla din organisations digitala verktyg med Sitevision som digital samarbetsplattform.

  Videokonferens, livestreaming och chatt

  Dokumenthantering med samredigering

  Federation med Matrix

  Tillgänglighet enligt WCAG AA

  All data lagras inom EU

  Läs bloggen Samarbetsverktyg som ökar produktiviteten Läs bloggen Träffa årets SUP-studenter

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev