Blogg

Anledning 2: Produktivare vardag

Forrester Consulting har på uppdrag av Sitevision gjort studien The total economic impact™ of Sitevision. Hur mycket tid kan ditt företag spara på att använda Sitevision? Och vilka effekter ger investeringen?

Här är den andra av fyra kvanitativa fördelar med att välja Sitevision. Fördelarna utgår från studien som baseras på flera intervjuer som sen satts samman och presenteras som ett företag.

Anledning 2: Produktivare vardag

Att kommunicera effektivt internt är minst lika viktigt som den externa kommunikationen för att skapa nöjda kunder, medarbetare som är motiverade och bättre lönsamhet. För att lyckas krävs både engagemang från chefer och medarbetare men också att informationen till anställda är relevant och tillgänglig för alla. I Sitevision finns en rad sociala funktioner som gör det enkelt att komma i kontakt med dina kollegor och din chef. Du kan få direkt feedback eller bolla en fråga som du har. Det är också enkelt att personalisera innehåll så att det blir relevant för dig i din yrkesroll. Dessutom kan du få all information tillgänglig i mobilen med vår intranätsapp vilket kan spara mycket tid.

I en intervju som Forrester gjort med ett företag inom transportbranschen berättar kommunikationschefen att det ibland kunde ta upp till en timme för medarbetare ute på fältet att få svar på frågor. Under den tiden stod arbetet helt stilla. Men genom att ha tillgång till alla filer med information om olika processer och rutiner i intranätsappen ökade produktiviteten avsevärt.

Något annat som ökar produktiviteten är användandet av de sociala funktionerna på intranätet. Medarbetare på kontoret kan spara 20 minuter i veckan på att istället för att skriva mejl publicera korta inlägg i aktivitetsflödet och få feedback där av kollegorna. Och de som jobbar ute på fältet sparar 20 minuter per vecka genom att få hjälp direkt från chefer och uppdateringar från kollegor. Så genom att samarbeta och öppna upp för dialog kan ni få tid över till annat.

Vill du läsa mer?

Anledning 1: Lätt att hitta rätt
Anledning 3: Fler stannar kvar
Anledning 4: Lätt att göra rätt

Räkna med Sitevision

Om du vill veta vad en investering i Sitevision skulle innebära för din organisation kan du räkna ut det med vår kalkylator på sitevision.se/kalkylator

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev