SiteVision-bloggen

Publicerat:

Niko Fastman om Sveriges största intranätevent

För 14e året i rad arrangerar Kompetensinstitutet sin årliga konferens Smarta Intranät på Bygget Konferens i Stockholm. Konferensen har under årens lopp haft flertalet SiteVisionkunder på scen som bl.a Filmstaden, Green Cargo och Hudiksvalls kommun.

I år finns totalt tre SiteVisionkunder på talarlistan - Collectum, Falu kommun och Migrationsverket. Vi tog oss ett snack med Niko Fastman inför årets upplaga av Smarta Intranät den 8 oktober.

Niko Fastman

Niko Fastman

Vad lär man sig på Smarta Intranät?

Utvecklingen av intranät går snabbt framåt och vi har bjudit in sju spännande organisationer som nyligen lanserat sina intranät. De kommer visa upp intranäten och dela med sig av erfarenheter, både vad som gått och vad som de kunde gjort annorlunda.

Som deltagare får du en unik möjlighet att ta del av mängder av praktiska tips på hur du lyckas med ert intranät/digitala arbetsplats.

Nämn några intressanta talare?

Prisbelönta organisationer som Collectum som vann Guldhanden. Sen har vi med White Arkitekter, Malmö stad, Migrationsverket med flera. Jag är väldigt stolt över höstens agenda och är säker på att det kommer bli en väldigt givande dag!

Vad är din trendspaning inom den digitala arbetsplatsen?

Något som jag tror kommer diskuteras allt mer är hur intranätet kan minska den digitala stressen.

Alla notifieringar och all information som översvämmar användaren minskar effektiviteten och skapar stress och ohälsa. Ett intranät, som har kopplingar till olika verksamhetssystem kan minska stressen och skapa bättre struktur och överblick för användaren.

Varför ska man besöka Smarta Intranät?

Hjulet ska inte behöva uppfinnas på nytt utan man ska kunna ta genvägar genom att lära av andra som redan gjort resan. Vår målsättning är att ge så mycket värde till deltagarna som möjligt för att underlätta deras arbeta med intranätet.

Vi har arrangerat Smarta Intranät 14 gånger tidigare och den har alltid varit uppskattad. Hoppas du vi ses på Smarta Intranät 8 oktober!

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar