SiteVision-bloggen

Publicerat:

Snabbreprisen av SiteVisiondagarna 2019

650 besökare. 19 sponsorer. Och ett gäng otroligt peppade SiteVision-medarbetare. I mitten av oktober samlades vi för årets höjdpunkt (japp, vi längtar lika mycket varje år) SiteVisiondagarna. Var du inte där? Eller vill du återuppleva minnena? Här får du en snabbrepris – bara att trycka på play.

42 föreläsningar på två dagar

Vi som vi på plats kunde fylla på kunskap om ämnen som hur du vässar ditt sök, tips och trix i webbarbetet, funktioner och skriptning i SiteVision, att vi blir bättre tillsammans, hur du skapar engagerande innehåll, flyttar till Cloud, webbpsykologi, intranät och mycket, mycket mer.

Ami Hemviken pratade underhållande om vikten av medveten kommunikation. Anne-Marie Eklund Löwinder, en av världens sju nyckelbärare till internet (coolt!), pratade om hur vi alla måste höja vår kunskap om informationssäkerhet. Och sist ut var Magnus Aschan som gav oss en stor dos faktabaserad optimism. Härligt.

Guldhanden och fest

Självklart delades Guldhanden ut till de webbplatser och intranät som gjort extra stort intryck under året som gått. Vilka vinnarna av Guldhanden är, och hur motiveringarna löd, hittar du här. Priserna delades ut under en otroligt festlig trerättersmiddag ackompanjerad av Boris René and the soulmates. Vi vågar lova att ingen kunde sitta still!

Får du inte nog av inspiration?

Snart publicerar vi flera av föredragen på sitevisiondagarna.se och i sociala medier får en glimt av allt nyttigt och skoj på #sitevision2019.

Tack för i år – vi längtar redan till 2020!

Kommentarer  Prenumerera på RSS-flöde för kommentarerna
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar