Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Nyhet

Publicerat:

Jula Holding-koncernen bygger digital arbetsplats i Sitevision

Sju bolag, 4 000 medarbetare och varuhus i Norden och Polen. Nu storsatsar Jula Holding-koncernen (Jula, Hööks, Jula Logistics, G&K Blanks Fastigheter, Wästgöta Finans, Jula Miljö & Energi samt Jula Hotell & Konferens) på den digitala arbetsplatsen – och bygger den i Sitevision.

Jula Holding-koncernen samlar bolagen i en gemensam digital arbetsplats som består av separata intranät. De separata intranäten har egen design och unikt innehåll – men ingår i samma tekniska lösning: Sitevision intranät. Effektivt och enkelt för det dagliga arbetet eftersom flera av bolagen delar gemensamma verktyg och information, samtidigt som de är i behov av att rättighetsstyra delar av intranäten efter organisationstillhörighet.

Anpassad för mobil, flexibel och skalbar

Med lösningen Sitevision intranät kan Jula Holding-koncernen möta medarbetare i exempelvis butik och lager genom en mobilanpassad användarupplevelse. Lösningen är dessutom flexibel och skalbar vilket gör att de kan förändra design och funktioner över tid – till stor del på egen hand genom konfiguration.

Jula Holding-koncernen sökte en ”off-the-shelf-produkt” som var oberoende av Microsoft 365-licenser och som snabbt kunde sättas upp utan ett stort utvecklingsprojekt. Den nya digitala arbetsplatsen driftas i molntjänsten Sitevision Cloud.

 

Frågor om projektet?

Vänligen kontakta:

Johan Nilsson
Marketing Manager
070-569 02 88
johan.nilsson@sitevision.se

Jula Holding-koncernen

Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

Fler nyheter

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.