Nyheter

Publicerat:

Arbetsförmedlingen växlar upp sitt intranät med sociala funktioner

Arbetsförmedlingen vidareutvecklar sitt intranät med sociala funktioner i SiteVision för sina 15 000 medarbetare runt om i landet.

För några veckor sedan lanserade Arbetsförmedlingen sin nya sociala funktion med SiteVision Social Collaboration på sitt intranät. Det nya intranätet har sociala funktioner för kommunikation, samarbete och erfarenhetsutbyte med målet att minska antalet interna e-postmeddelanden.

- Det här har varit en efterlängtad funktion och redan efter tre veckor finns 600 aktiva grupper. Funktionen påminner om många populära sociala medier och fokus ligger just på dialog och möjlighet till snabb och enkel gruppbaserad kommunikation. Vi hoppas att funktionen ska göra det enklare att nätverka internt och skapa förutsättningar för kunskapsutbyte och effektivt samarbete, säger Maja Rudhe och Eva Antonsson, projektledare på Arbetsförmedlingen.

Arbetsförmedlingen använder även SiteVision för sin externa webbsida sedan 2010. 

 

Arbetsförmedlingens intranät

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för engagerande webbplatser och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer – och över 170 svenska kommuner. Och de heter bland annat SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Nyfiken på SiteVision?