Senast lanserade webbplatser

Lanserad

Nu lanserar Sotenäs kommun sin nya hemsida

Den tidigare hemsidan sjösattes redan 2009 och behövde, efter 8 år, få en uppdaterad, modernare dräkt. Efter ett beslut i kommunfullmäktige i höstas påbörjades arbetet. Designen är skapad av företaget Emring Järlmo, som även ligger bakom Munkedals kommuns nya hemsida, som lanserades nyligen.

Sotenäs kommun

Sotenäs kommun

Johan Järlmo, kundansvarig för Sotenäs kommun, är nöjd med hur arbetet fortlöpt:

  • ”Projektet har flutit på bra genom alla delar. Det har varit ett mycket bra samarbete där vi tillsammans haft en god kommunikation och varit lyhörda gentemot varandra.
  • Grunden för ett lyckat projekt är utan tvekan en engagerad projektgrupp och det har Sotenäs kommun verkligen haft. Ett exempel är under de tre utbildningstillfällena som hölls i mars där det var så inspirerande att se webbredaktörernas nyfikenhet, höra deras resonemang om bra lösningar och hur de skulle arbete vidare.”

Camilla Emring, webdesigner och utvecklare vid företaget, är också nöjd med slutresultatet:

  • ”Det har varit ett väldigt roligt samarbete. För mig som designer och webbansvarig mot Sotenäs kommun har det varit extra roligt att ha fått äran att möta så många personer inom de olika verksamheterna som faktiskt ska arbeta med den nya webbplatsen, att dessutom höra att de numera är riktigt stolta över den fina hemsidan, gör mig extra glad.”

Den nya webbplatsen ska vara mer lättillgänglig och enklare att hantera för er som besöker den. Surfa gärna runt och kika på den! Den är till för er!

SiteVision-partner

SiteVision-partner: A5