Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Folkpool AB – ny webbplats för inspiration, information och e-handel

Folkpool har lanserat sin nya webbplats i SiteVision. Under hösten 2017 började arbetet med en ny webbplats, där fokus har varit att driva kampanjer, inspiration och försäljning hos Folkpool. Fokus var att skapa en modern sida där besökarna även enkelt skulle kunna handla i webshopen.

www.folkpool.se

www.folkpool.se

David på Limepark beskriver kort designarbetet: Då inspiration är en stor del av webbplatsens syfte så har vi använt oss av stora bilder som ska förmedla badglädje. Vi har kombinerat det hela med Folkpools uppdaterade grafiska profil med nya färger och typsnitt. Vi har även jobbat med att dela upp sidan i olika block för att hjälpa besökaren att ta till sig informationen på bästa sätt.

Utmaningen låg i att integrera (den tidigare separata) webbshopen med folkpool.se i SiteVision och få en gemensam webbplats för inspiration, information och e-handel.

EpicVision har tagit fram ett API som hämtar data från Folkpools marknadssystem Visma, och Limepark använder sedan detta API för att presentera innehållet i SiteVision.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.