Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Senast lanserad webbplatser

Lanserad

Hudiksvalls kommun – det kraftfulla intranätet som kombinerar tre olika plattformar

Man ville samla många olika funktioner så att medarbetarna skulle slippa växla mellan olika plattformar. Lösningen blev att kombinera tre plattformar i en samlad best of breed-lösning.

Hudiksvalls kommun intranät

Med sina olika verksamheter med olika behov var det en utmaning att välja endast en lösning. Hudiksvalls kommun valde därför SiteVision som CMS, kombinerat med Office 365 och Google. Resultatet blev en skräddarsydd lösning som medarbetarna kan samlas kring.

En ny enkelhet

Man valde SiteVision för att verktyget är lätt att hantera och det är enkelt att skapa innehåll med kvalitet. Just enkelheten var något man ville uppnå genom hela lösningen, så att man kunde underlätta i medarbetarnas vardag. Det är numera smidigt att hitta det man ska, att samarbeta i olika projektgrupper och att få en överblick av vad som händer i kommunen.

Att ha allt samlat på ett och samma ställe gör att medarbetarna får färre mejl att hålla koll på och det är lätt att till exempel komma åt uppgifter som rör ens anställning. Genom en kraftfull dokumenthantering vet man också att man har den senaste versionen av ett dokument och man slipper leta i enskilda hårddiskar efter dokument. Innehållet dubbelpubliceras heller inte i det nya intranätet.

Skräddarsydd lösning

När man fick tillgång till en uppsjö olika funktioner, valde man aktivt ut de som skulle vara en hjälp i det dagliga arbetet. På så sätt blir användarna inte överväldigade av val och medarbetarna slipper leta sig fram till sina favoritfunktioner.

Genom hela projektet har man varit öppen för att testa sig fram och justera under resans gång. Det har gjort att man fått ett samlat verktyg som verkligen är anpassat efter verksamhetens specifika behov. Med de bästa lösningarna ur tre olika system är det inte konstigt att Hudiksvalls kommuns har fått en mycket populär digital arbetsplats.

SiteVision-partner

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.