Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Vilken partner passar ditt projekt?

En Sitevision-partner är ett självklart val för dig som vill ha hög kompetens inom allt från förstudier och koncept till förvaltning av ditt Sitevision-projekt.

En Sitevision-partner har rätt kunskap och verktyg för att bygga sajter i Sitevision, de har alla nödvändiga certifikat och får alltid senaste nytt från oss. Allt för att du ska vara säker på ett riktigt bra samarbete och en riktigt bra leverans. Vilken nivå våra partners tillhör beror bland annat på hur många Sitevisionkonsulter de har, hur många projekt de jobbar med och hur nöjda kunderna är. Vilken passar ditt projekt bäst?

Våra partners kan hjälpa dig med:

Förstudier

Koncept, copy och design

Införande av Sitevision

Integrationer

Förvaltning

Tredjepartsprodukter

Platinum partner badge

Platinumpartners

platinum level badge
Consid
Med spetskompetens, strategiskt fokus och kreativ höjd skapar Consid helhetslösningar i Sitevision för kunder som ställer höga krav på funktion och användarupplevelse. Consid är Sitevision-partner på platinumnivå och samarbetar med flera av Sveriges största och mest innovativa bolag och myndigheter.
platinum level badge
Soleil
Vi är Soleil, ett expansivt konsultföretag specialiserat på att hjälpa kunder implementera och utnyttja digitala verktyg, som webbplatser och intranät.
Gold partner badge

Guldpartners

gold level badge
Bouvet
Bouvet är en ledande leverantör av tjänster inom webb och mobila applikationer. De erbjuder allt från förstudie och framtagandet av webbstrategier, design utveckling till förvaltning av lösningen.
gold level badge
CGI
CGI grundades 1969 och är ett av Nordens ledande IT-företag. CGI består av 69 000 medlemmar i 40 länder och på 400 kontor. Sitevision arbetar främst med CGI:s Content Management-avdelningar. Sitevision samarbetar just nu med CGI i Stockholm, Örebro och Malmö.
gold level badge
HiQ
HiQ bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Vi är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. Vi levererar spetskompetens inom Sitevision med flera certifierade utvecklare, designers och Tillgänglighetsexperter.
gold level badge
Knowit
Knowit räknas som en av de största helhetsbyråerna inom design och digital kommunikation i Skandinavien. Knowits passion är att hjälpa sin kunder att på bästa sätt tjäna mer pengar, förbättra sin digitala affär och serva sina besökare maximalt.
gold level badge
Limepark
Limeparks samtliga medarbetare är specialister på Sitevision. Utöver att vi har branschens längsta erfarenhet av helhetslösningar i Sitevision så står vi främst ut genom att ha väldigt nöjda kunder.
gold level badge
Webstep
Webstep är IT-konsultbolaget som bygger broar mellan tekniken och företagen. Vår vision är att utveckla morgondagens IT-lösningar. Den visionen når vi genom att arbeta för att våra professionella och erfarna seniorkonsulter ständigt ligger i framkant.
Silver partner badge

Silverpartners

silver level badge
Advania
Vi för samman människor, bygger en bättre skola, utvecklar morgondagens resande och får företag att växa snabbare. Vi skapar mervärde för våra kunder genom professionalism, kompetens och partnerskap. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att arbeta smart och med genomtänkta IT-lösningar förenklar vi deras vardag. Det är vi bäst på.
silver level badge
Deer Meadow
Deer Meadow är ett bolag som specialiserat sig på Sitevision. Med många års erfarenhet och projekt tillsammans med Sitevisions största kunder erbjuder Magnus Gutke och hans kollegor spetskompetens runt Sitevision-plattformen.
silver level badge
Strateg Agency
Strateg Agency är en kommunikationsbyrå med många års erfarenhet av Sitevision. Här utvecklas användarcentrerade webblösningar med stort fokus på kreativitet, kommunikation och varumärke.
silver level badge
Toxic
Toxic är en digital byrå med ursprung i Anderstorp sedan 1996, men finns idag med kontor även i Jönköping, Borås och Berlin.
silver level badge
Advant
När du vill skapa digitala upplevelser som ger din verksamhet effekt och som dina besökare älskar. Advant är en digital, innovativ och hållbar framtidsbyrå. Där IT möter kommunikation.
Registered partner badge

Registrerade partners

registered level badge
7Minds
Vi hjälper våra kunder att utveckla webbar och digitala lösningar som håller över tid genom att ta ett helhetsgrepp på webben. Vi arbetar med helheten, från strategier och mål via organisationen, människor och deras kompetenser till innehållet.
registered level badge
A5 Communication
Den lilla byrån med det stora hjärtat. Webben är idag en viktig marknadsplats. I över 15 år har vi arbetat med webbutveckling, design och användarvänlighet. Vi kan webb.
registered level badge
AFRY
AFRY har gedigen kompetens kring Sitevision, systemutveckling, mobilitet och användbarhet. Med flera certifierade Sitevisionkonsulter levererar vi webblösningar som är stabila, användarvänliga och moderna – och alltid med tydlig nytta för kunden. Vi gör det gärna tillsammans med våra kollegor på Inuse som levererar servicedesign och UX i världsklass.
registered level badge
Delorean
Delorean är en strategisk digital byrå som är specialiserad på att individualisera och förbättra digitala kundresor genom strategi, produktion och content.
registered level badge
Simplitude
Simplitude har bildats för att hjälpa dig som vill förverkliga dina ambitioner och om att skapa en bättre morgondag, för dig som behöver få ut effekten av digitalisering och förbättra en lösning eller verksamhet. Vi vill bli din strategiska innovationspartner.
registered level badge
Sopra Steria
Sopra Steria har stor erfarenhet av Sitevision-lösningar till privat och offentlig sektor och hjälper er med både publik webb som med intranät och integrationer till era underliggande system. Vårt Sitevision-team är en del av vår digitalbyrå, Experience Design & Solutions, som erbjuder allt från koncept, design, UX, digital marknadsföring, SEO, teknisk analys och arkitektur, utveckling, prestandaoptimering och cybersäkerhet till support och förvaltning.
registered level badge
Tieto
Med hjälp av vår omfattande teknik- och branschkunskap kan du skapa en bättre kundupplevelse, optimera processer och införa nya affärsmodeller och tjänster.
registered level badge
Zington
På Zington står vi stadigt förankrade i tekniskt kunnande, är kända för vår höga leveransprecision, har alltid användaren i fokus och brinner för att skapa lönsamhet och nya möjligheter för våra kunders affär.
registered level badge
nobox
Under tio år har webbyrån nobox arbetat med funktion, integration och design för att skapa användbara och tillgänglighetsanpassade webbplatser.

¹ CSWD: Antal konsulter som utbildat sig till Certified SiteVision Website Developer.


² CSSD: Antal konsulter som utbildat sig till Certified SiteVision Solution Developer.

Vill du bli partner?

Vårt fokus är att vidareutveckla och kontinuerligt förbättra Sitevision. För att säkerställa leveranser med hög kvalitet till befintliga och nya kunder, strävar vi efter att skapa långsiktiga och nära relationer med våra partners. Vårt partnernätverk levererar hel- eller dellösningar till kund, allt utifrån varje partners unika kompetens.

För Sitevision är det viktigt att alltid kunna rekommendera våra partners och vara trygga i vetskapen att deras kompetens motsvarar kundens förväntningar. För att få och kunna bibehålla expertkompetens på Sitevision erbjuder vi utbildningar och certifieringar för plattformen.

Det finns många fördelar att ingå partnerskap med Sitevision. Vi arbetar hårt för att uppfylla våra partners behov och tillhanda hålla de verktyg som behövs för att framgångsrikt sälja och arbeta med Sitevision.

Som partner får du bland annat tillgång till:

Närvaro på Sitevisions webbplats med presentation

Tillgång till utvecklarlicenser

Gratis säljutbildning

Support

Tillgång till betaversioner

Technology preview på nya funktioner

Tillgång till marknadsmaterial och säljstöd

Utbildning och certifierande kurser på Sitevision

Utvecklardokumentation

* Vilka fördelar en partner har tillgång till kan variera beroende på samarbetsform.

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.